Попзвездата превърна раждането на сина си в шоу, което отрази в социалните мрежи

Момченцето, дошло на бял свят в началото на седмицата, е второто дете на Роби Уилямс и актрисата Ейда Фийлд. Двамата са женени от 2010 г., а преди две години им се роди и дъщеря.

В няколкото клипа, качени в неговия YouTube канал, певецът демонстрира как помага на половинката си, като й пуска хита си Candy.

Ейда, която преди време се снима в клипа му Different, обаче става от леглото, за да потанцува на друго парче - тазгодишния хит на Иги Азалия Fancy.

Когато започват контракциите, Роби подхваща акапелно призивната "Слагам край" (Let it Go) от "Замръзналото кралство", но след по-малко от половин минута родилката намира сили да го помоли да спре.

Коментарите в социалните мрежи не бяха изцяло положителни - мнозина обвиниха 40-годишния Уилямс, че се опитва да си прави реклама на гърба на съпругата си.

Вероятно заради това финалното му видео оповестява, че по време на снимките не са регистрирани случаи на пострадали майки. За нас беше чест, че споделихте това преживяване с нас, казва Роби.

Преди броени дни той и Дейвид Бекъм станаха лица на британската кампания Children in Danger, организирана от УНИЦЕФ с цел да предпазва децата от насилие, глад, болести, хаоса на войните и бедствията.