Палавият пилот упорито свалял момичетата, което му струвало работата

Какво ще направите, ако сте пилот в самолет и видите на борда две красиви млади дами? Ще им хвърлите горещ поглед, разбира се. Какво ще се случи, ако те решат да не отвърнат на флирта? Ще изчакате самолетът да излети и ще изпратите стюардеса да ги повика в пилотската кабина, разбира се?

А какво ще стане, ако те вземат, че не приемат офертата ви? Да, ще отидете и сами ще настоявате да ви придружат в кабинета. А ако пак откажат? Разбира се, че им поръчвате шампанско. А ако не потръгнат нещата, както сте желали? Е, тогава настоявате да седнат в скута ви, продължавате да ги наричате секси и вмъквате на няколко пъти в разговора, че сте изключително палав пилот на самолет. Нали така?

Всъщност не!

Това всъщност е реална история с модела и бивш участник в британския "Х-Фактор" Клоуи Кан (известна като Клоуи Мафия) и нейна приятелка. Те пътували от Лондон за Ню Йорк, когато получили няколко силно настоятелни покани от пилота на самолета на Кувейтските авиолинии. 

Той ги пуснал в пилотската кабина, позволил им да си правят снимки, да пипат множеството апарати, докато им правел неуместни комплименти и им говорел за брака си, който отново бил започнал от подобно посещение в пилотската кабина. 

За времето на разговора пилотът изпушил 40 цигари през целия полет и подканвал момичетата да седнат в скута му. 

Те пък от своя страна заснели клипче и много снимки, които се озовали в нета, а това пък довело до уволняването на палавия пилот. 

Източник: "Плейбой"