В разгара на сезона "Сердика Център", Българската федерация по тенис и "Домейн Бойар" канят всички почитатели на горещите спортни страсти на първия в България турнир по плажен тенис "на високо".

На 7 август от 17:30 часа професионалното игрище към "Beach Bar Сердика Център" ще бъде домакин на събитието с усет към плажната тенис игра, воля за победа и вкус за добро вино. 

Силен старт обещават националите по плажен тенис, които ще покажат основни техники за начинаещи в демонстративен мач. Веднага след това всички гости на събитието ще имат възможността да се насладят на истинско дерби – турнирът по плажен тенис на част от най-известните български звезди. Едни срещу други ще се изправят: обявеният за най-атрактивен играч - певецът Орлин Павлов, спортната водеща Йоана Гочева, синоптичката Кристина Балинска, програмният директор Константин Вълков и много други. 

Сред поканените е и селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев, печелил много турнири по тенис на корт, но не и купа по плажен тенис. Най-добрите сред участниците ще спечелят специални награди: комплимент от серията на Домейн Бойар и ВИП карти за пазаруване от "Сердика Център". 

Турнирът по плажен тенис е част от спортните активности на "Beach Bar Сердика Център" и кампанията на "Домейн Бойар" за здравословен начин на живот - Be slim, be fun, be happy. 

Горещата точка на София през лято 2013 вече зарадва своите посетители с турнири по плажен волейбол за мъже и жени и разнообразна програма през цялата седмица. 

Серията нискоалкохолни винени напитки Whisper Light Wine е с 50 % по-ниско съдържание на алкохол и бързо се превърна в любима за посетителите на откритата локация, които не правят компромис с качеството и балансирания подход към здравето и красотата.