Цирк "Качивачи" гастролира за първи път у нас

Достъпно, истинско и безплатно - цирковото изживяване в най-чистата си форма завладява "София ринг мол" и FUNtasy Ring Park на 2 и 3 май от 13 ч.

Специален гост е международният "Цирк Качивачи", който за първи път изнася представление у нас. С тях сцената на "София ринг мол" представя необикновена смесица от акробатика, жонглиране, баланс, музика на живо и много смях.

Към "Цирк Качивачи" се присъединяват и български артисти, които, освен представление, ще изнесат и уроци по цирково изкуство във FUNtasy Ring Park.

Малки и големи ентусиасти имат възможността да учат жонглиране и баланс, а за най-успешните ученици има и награди.

Цирковият уикенд в София Ринг Мол е в рамките на миниартфеста V, който тази година тече между 1 и 10 май с характерната за фестивала смесица от изкуства и разнообразни прояви.

В духа на пролетните изненади се включват и други обекти в "София ринг мол", обединени под мотото "Дни на забавлението 1-7 май". Ресторант Burgering House Club организира концерт с любимците на българската рок публика "Д_2" на 2 май от 21,30.

В периода от 1 до 7 май протича и детският филмов фестивал на киносалоните "Сине гранд" и FUNtasy Ring Park. Комбинирани билети за филми в "Сине гранд" и игри в Upper FUNtasy Park също се разпространяват от 1 май.

Повече информация за цирковия фестивал и дните на забавлението може да бъде намерена във "Фейсбук" страницата на събитието.

Източник: Bulevard.bg