Премиерата на двойния му концертен диск Live, съвместно с "Обичайните заподозрени", е на 30 ноември, събота, в "София лайв клуб", час преди полунощ

Гигът дава рядката възможност публиката да срещне на живо цялата група в оригиналния й състав: Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи.

Първият диск е събрал най-добрите му песни през периода 1993-2001 г., изпълнени и записани на живо - общо 18 парчета, сред които "Рай", "Към", "Едно", "Аз ли съм или не съм", "Да", "Силикон" (избрано за пилотен сингъл), "Пропаганда", "Вълк", "Фойерверк", "Хромозоми" - но с много по-китарно звучене и осъвременени аранжименти. 

Видео: Стефан Вълдобрев - "Хеликоптер"

Включени са още няколко нови парчета, познати от концертите през последната година, сингълът "Бряг с цвят най-зелен", от саундтрака на филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", както и три инструментала от филмовите и театралните композиции.

Стефан Вълдобрев е решил да добави като втори диск и концерта с филмова и театрална музика в Народния театър "Иван Вазов".

"Там Мишо, Вили и Наско свирят сола като за световно, Еко е като змей, Милен на пианото е неотразим, Ирина придава благородство с цигулката си, а ударните са много фънки в ръцете на Brown Sugar. Аз свиря на акустична китара и дори това не е развалило записите", обяснява той във "Фейсбук" и анонсира, че от полунощ на 1 декември, докато са още на сцената, "Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени: LIVE" тръгва за дигитален даунлоуд в iTunes.

Виж още: Стефан Вълдобрев - интервю за Bulevard.bg

Билети: 10 лв. на предварителна продажба в Ticketstream.bg (12 лв. на самата дата и място), а също и на касите в "Строежа", "Маймунарника", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж".

Припомнете си дуета му с Арабел Караян "Аз ли съм или не съм" в концертно изпълнение заедно с "Инфинити" от годишните музикални награди на телевизия ММ, 2000-та.