Първият им лайв в клуба, на 5 февруари, ще е голямата награда за хип-хоп фенове след церемонията 359 Hip Hop Awards 2015

18 години след първия си запис "Ъпсурт" все още не са имали участие в "Ялта", но поправят този пропуск този четвъртък, 5 февруари.

Столичният клуб е домакин на официалното афтърпарти след раздаването на Третите годишни хип-хоп награди 359 Hip Hop Awards 2015. Началото е в 23,30 ч., като заедно с Бат' Венци, Буч и Ицо Хазарта в клуба се очакват и победителите от церемонията, която събира бранша по-рано същата вечер в зала 3 на НДК.

"Ъпсурт" нямат еквивалент на българската хип-хоп сцена и лесно могат да бъдат определени като най-успешната рап група в България на всички времена, припомнят от "Ялта". 

Видео: Ослушай се

Сред хитовете им са: "И твойта майка също" (към едноименния филм на Алфонсо Куарон), "Искам твoeто тяло", "Втора цедка", "Мрън, мрън", "Колега", "Звездата", "3 в 1"... и още емблематични парчета, чиито припеви феновете могат да подхванат от раз.

За триото казват, че въпреки дългите години на слава, са запазили своя бунтарски дух и остават верни на стила си независимо от новите музикални тенденции.

Майстори на римите, ориентирани към най-наболелите обществени проблеми, "Ъпсурт" правят хип-хопа, който им се слуша, но допада и на всички почитатели на жанра.

Видео: Бела жига

Билети за 359 Hip Hop Official After Party със специалното участие на "Ъпсурт" могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" на цени 10 и 20 лв.

Пробвай да спечелиш двойна покана, като отговориш на следния въпрос (в коментарите по-долу, с истинския си "Фейсбук" профил) до 12 ч. в четвъртък, 5 февруари:

През коя година са основани "Ъпсурт"?

а) 1993

б) 1996

в) 1999

Чрез томбола изтеглихме един от вас, който е отговорили правилно на въпроса по-горе.

Печелившият:

Svetlana Aleksandrova

С печелившият ще се свържем във "Фейсбук", за да уточним как ще получи наградата си. Пропускът важи за двама.