Денят на столицата 17 септември е българската дата от новото му турне Armin Only Embrace. Билетите вече са в продажба

17 септември изглежда далеч, но феновете на Армин ван Бюрен трябва да побързат и да се сдобият с билет възможно най-скоро, защото зала "Арена Армеец" е с ограничен капацитет, а вече са продадени над 1/3 от местата за новото му шоу.

3000 билета бяха пласирани само за час, след като холандският диджей включи страната ни в поредното си световно турне Armin Only Embrace. Началото е в Амстердам през май.

Следват Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбея, Минск, Мексико и София. Датата у нас е избрана специално след консултации с българските партньори на Армин ван Бюрен от клуб "Ялта".

Предишното му шоу Armin Only Intense, което мина и през нашата страна преди две години, беше напълно разпродадено и промени изцяло представите на родната публика за концертите и партитата. Съчетанието между акробати, музикални групи, солови артисти и един от най-добрите диджеи в света се оказа незабравимо изживяване за над 11 хил. зрители в зала "Арена Армеец".

Видео: Армин ван Бюрен с парчето си за "Грами"

Очакванията са шоуто за празника на София да е още по-цветно и зрелищно. Подготовката вече е в ход и продукцията обещава да е най-голямата, посещавала родните ширини. Екипът, разработил Embrace, стои и зад последните турнета на Muse и AC/DC, както и зад проектите на "Цирк дю Солей".

Сцената е толкова голяма, че ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета и броя билети, които ще бъдат пуснати в продажба. За първи път у нас за подобно шоу се предлагат и запазени места в седящите сектори на "Арена Армеец".

Билетите за ARMIN ONLY Embrace са в продажба от тази седмица в бензиностанции OMV, билетен център НДК, клуб "Ялта" и онлайн на Eventim.bg. Първоначално цените са 60 лева за правостоящи и 80 лева за секторите със седящи места.

След изчерпване на определеното количество от 1000 билета стойността се повишава съответно на 70 и 90 лева. ВИП билетите с най-добрата възможна гледка към шоуто и с отделен вход са на цена 120 лева.

Освен самият Армин ван Бюрен, в шестчасовото шоу са ангажирани индирок групата от Утрехт "Кенсингтън", Бетси Ларкин, Mr. Probz, Ейнджъл Тейлър, джаз тромпетистът Ерик Влойманс и Кимо Франкел, взели участие в актуалния албум на Армин, който също носи заглавието Embrace.

"Изключително щастливи сме, че можем да се включим в това турне. Приехме поканата на Армин заради предизвикателството да обединим два различни свята - на алтернативния рок и електронната музика. Много се забавлявахме, докато създавахме Heading Up High, и нямаме търпение да ви покажем какво сме подготвили за изпълнението ни на живо в "Арена Армеец", коментира вокалистът на "Кенсингтън", които въпреки английското си име са сънародници на Ван Бюрен.