Топтенисистката се снима за корицата на сп. "Венити феър" без дрехи и с наедряло коремче - и планира още в началото на 2018 г. да е отново на корта. Пред Ани Лейбовиц тя позира и с годеника си Алексис Оханян, а на 1 септември роди момиченце

Серина Уилямс си прави шест теста за бременност, за да се убеди, че наистина е бременна. После ги слага в хартиена кесия и ги дава на годеника си Алексис Оханян, разказва сп. "Венити феър", за чиято августовска корица 35-годишната топтенисистка позира гола и бременна пред фотографката Ани Лейбовиц, както Деми Мур преди 26 години.

Като нейни предишни гаджета се спрягат рапърите Дрейк и Комън. Шефът и съосновател на социалната платформа Reddit, с година по-млад от нея, й предлага брак през декември, а месец по-късно, преди тя да поеме към 23-тата си титла от Големия шлем, узнава, че ще става баща.

Сватбата е насрочена за есента, след появата на бебето - момиченце, родено на 1 септември, - а още в началото на 2018 г. Серина планира да е отново на корта.

Любимият й също участва във фотосесията за "Венити феър", а списанието разказва подробности за връзката им. Запознават се в Рим през май 2015, когато Алексис за първи път отива да гледа мач по тенис - игра, която дотогава му е непонятна, също както бъдещата му годеница не е чувала за Reddit.

Всъщност първата им среща е в хотела, на закуска, когато нейната компания прави опит да го накара да се премести на друга маса - а тя го кани на тяхната.

Интересна, очарователна, красива жена, била първата му мисъл след разговора им, но тъкмо бил приключил половингодишна връзка, а и още бил махмурлия и не му било до свалки.

Тогава, на турнира в Рим, тя не се представя добре и го кани да я види в Париж, на "Ролан Гарос". И той лети дотам за един уикенд още преди първия й мач с мисълта, че и да го отсвири, пак ще си прекара добре...

И в края на миналата година й прави предложение за брак, като с помощта на нейния антураж организира това да стане в същия италиански хотел, където са се запознали. А тя показва годежния си пръстен първо в Reddit.

По-малката от сестрите Уилямс е родена в щата Мичиган на 26 септември 1981 г. Една от най-именитите професионални тенисистки през последните години, тя има рекорден брой титли в турнирите от Големия шлем: "Уимбълдън" (7), Откритото първенство на Австралия (7), "Ролан Гарос" (3), US Open (6), където печели за първи път през 1999 г., едва на 17.

Във финалните срещи се е изправяла дори срещу сестра си Винъс, по-голяма с една година - последно в Мелбърн през януари, в откритото първенство на Австралия. Двете имат 14 победи и в мачовете по двойки.

През 2012 г. добавя в актива си и индивидуална олимпийска титла, след като във финала на игрите в Лондон преодолява с лекота рускинята Мария Шарапова.

През юли 2010 г. в мюнхенски ресторант тя порязва крака си на счупена чаша и претърпява две операции, а в началото на 2011 г. влиза в болница с диагноза "белодробна емболия". Завръща се триумфално на "Уимбълдън" през 2012 г., когато печели пета титла в турнира - индивидуално и на двойки...

Пред Ани Лейбовиц е позирала без дрехи и преди, в календара на "Пирели" за 2016 г. Топфотографката тогава обясни, че кадърът, на който е заснета в гръб, не е актов, а научно-анатомичен.