Грандиозният финал на ексклузивната седмица е на петък 13-ти с първия в България Balloonic спектакъл

Шестото издание на международния фестивал за съвременен танц Sofia Dance Week ще стартира със зрелищно шоу от покрива на Сердика Център. 

Петък 13-ти през месец септември ще бъде по-нетипичен от всякога с впечатляващия спектакъл Balloonic в Beach bar на търговския център. Танцовият пърформанс ще представи шоу с балони, изпълнени с хелий, които ще издигнат артистите във въздуха на над 20 метра височина. В 21 часа всички гости на спектакъла ще се пренесат в магическия свят от светлина, музика и флуидност, за да станат част от първото по рода си Balloonic шоу в небето над нощна София. Входът е свободен! 

Но изненадите за клиентите на Сердика Център не свършват дотук. Молът обявява седмицата от 9 до 13 септември за Shopping&Dance Week, за да докаже на всички, че пазаруването може да е истински забавно, мултикултурно и в ритъм с модата. Като танцът. От понеделник до четвъртък клиентите на мола, пазарували на стойност от 150 лв. до 200 лв., ще получат персонална покана за специалното закриващо събитие на Shopping&Dance Week на 13 септември и комплимент от Domain Boyar по време на спектакъла Balloonic. А всички, пазарували на стойност над 200 лв., ще спечелят покана за двама за представление от фестивалната програма на Sofia Dance Week

И това не е всичко! На 13 септември от 18 до 21 часа молът обявява Happy Shopping Hour с намаления до -50% в повече от 30 магазина в Сердика Център. В специалната промоция ще се включат магазините Karen Millen, DUomo, Patrizia Pepe, H&M, Fusion, Playlife, Scandal, Guess Accessories, Istyle, Douglas, beauty|zone, Grand Optics, Swiss Boutique, Vision Express, WMF, Six, Nikol, Bra Clinic, Högl, BSB, Badoo, KREO, Tom Tailor, Bobo Zander и Celio. 

Най-актуалната информация за Happy Shopping Hour и участващите марки можете да откриете на официалния сайт на Сердика Център, както и на Facebook страницата

Sofia Dance Week е сред най-атрактивните събития, които се провеждат в столицата. Всяка година разнообразната програма на международния фестивал (05 – 19 октомври) включва спектакли на представители на различните тенденции в жанра "съвременен танц" от Европа, Азия и Америка. Фестивалът е и част от програмата за кандидатура на София за Европейска столица на културата през 2019 година.