С над 70 музиканти на сцената звездата ще ни пее най-големите си хитове на четири езика

Сара Брайтман пристига за концерта си у нас с 25-членен екип, сред които бенд и тенор. Така, заедно с Симфоничния оркестър на БНР, на сцената в зала "Арена Армеец" на 12 ноември се събират повече от 70 музиканти.

Певицата е известна с разнообразния си репертоар, включващ класика, мюзикъли, поп, соул и джаз. Разнообразието в нейната дискография изисква и покана към разнолики музиканти за турнето й.

Бендът, който пътува с нея за концертите от Greatest Hits Tour, ще ни отведе в необятния жанров свят на певицата, а симфониците на БНР ще й акомпанират в най-популярните класически композиции.

В зала "Арена Армеец" изпълненията ще звучат на поне четири езика. Репертоарът на британската певица включва песни на английски, испански, френски и италиански.

В София ще звучат хитове като Time to Say Goodbye, оригинално изпълнен с Андреа Бочели, и Amigos para Siempre - дуета й с Хосе Карерас от олимпийските игри в Барселона '92. Тук ще ги чуем заедно с тенор, чието име Сара запазва в тайна.

Виж още: Сара Брайтман ни пее, после лети в Космоса

Най-нежният концерт на годината, по определението на организаторите, включва още и версии на песните Voyage, Voyage на Дезирлес и Who Wants to Live Forever на "Куин", а също така партии от мюзикълите на бившия й съпруг сър Андрю Лойд Уебър "Котки" и "Фантомът от операта", написани специално за Сара.

Билетите за концерта на 12 ноември са в продажба на касите на НДК, "Арена Армеец" и в мрежата на "Ивентим" (Eventim.bg), включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", на цени от 80 до 150 лв.