На 14 септември Beach Bar бе домакин на мото срещата Gold Wing на висока скорост и зрелищния спектакъл Balloonic

Сердика Център обяви 14 септември за "събота на адреналина", превръщайки се в сцена под открито небе за две ексклузивни за България събития – първата международна мото-среща на феновете на Gold Wing и танцовият спектакъл Balloonic, откриващ шестото издание на международния фестивал за съвременен танц Sofia Dance Week. 

Петдневният "треффен" на колела, организиран от мотоклуб "Златно крило" и обиколил Рилски Манастир, Панагюрище, Копривщица, Историческият Музей, Храм-паметник Александър Невски, завърши на покрива на Сердика Център в събота - точно в 15 часа. Beach Bar събра над 500 ръмжащи мотора Honda Gold Wing. 

Събитието, освен атрактивно за всички присъстващи, се реализира и в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата - 2019 г.

В 20 часа Сердика Център обяви "танците за открити" с първото от трите грандиозни изпълнения на примата на въздушната акробатика Натали, която демонстрира танци на 20 метра височина, издигната от балон, пълен с хелий. 

Balloonic спектакълът в три сета – с обръч, на ленти и само с метален обхват около кръста - предизвика вълна от удивление и аплодисменти у зрителите. Пируетите на ръба на човешките възможности, обгърнати в ярки цветове и под звуците на класическа музика доведоха до екстаз гостите на партито. 

За доброто настроение в Beach Bar Сердика Център се грижиха и музикалните поздрави на виртуоза на саксофон Сергей Сергеев, миксирани в сетовете на диджей Джими. 

Е, адреналинът вече има запазено място в Сердика Център, а изненадите тепърва предстоят…

Актуална информация за събитията в BEACH BAR Сердика Център можете да откриете на www.serdikacenter.bg и на Facebook страницата.