Ела за музиката, остани за изгрева, призовават от крайморския клуб, където партито е с Deso & Kaiski

Там където музиката е религия, плажът е декор, а изгревите - неповторими, отново посрещат първото юлско утро. Джулай морнингът на "Какао бийч" е вече традиционен, а на 30 юни новият клуб обединява в едно хармонично цяло енергичната и мелодична музика на диджеите Десо и Кайски с обаянието на морския изгрев.

В този специален ден клубът посреща всички, които имат отношение към електронната музика, с изцяло нова конструкция и пространствена концепция.

Билети за събитието се продават на цена 15 лв. в 83 бензиностанции на OMV в цялата страна, както и в мрежата на Eventim.bg.

Диджеят и продуцент Кайски, познат със своите сетове и авторски продукции от цяло десетилетие насам, залага на различни жанрове в съвременния клубен саунд: от дийп и ню диско до неговите по-твърди вариации. Музиката му се определя като съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Диджей Десо e част от клубната сцена от 20 години насам и е заставал зад пулта в едни от най-култовите заведения в София. Имал е честта да работи рамо до рамо с много от големите имена от електронните жанрове в световен мащаб.

Парчето му Nobody е една от най-популярните български продукции за лято 2013 и без съмнение ще звучи и в нощта на 30 юни.

Източник: Yalta Club