Зачестяват заявките към община Бургас и бреговата охрана

Рядката възможност да слушаш Роби Уилямс на самия морски бряг привлича все повече туристи от различни краища на света. Руски милионери са правили неколкократни опити да наемат целия остров Света Анастасия за седмицата на фестивала, но той е бил резервиран още в първата седмица след анонса за завръщането на фестивала и гостуването на британската звезда.

В крайна сметка руснаците решили да отседнат в един от близките курорти и да се придвижат до плажа на Бургас с огромните си яхти, откъдето да гледат 2-часовото "Let Me Entertain You"-шоу на лошото момче от Острова.

Видео: Роби Уилямс на живо

Веднага след концерта на Роби цялата компания заминава за Ибиса, разкриват приближени до бизнесмените, чиито имена се пазят в тайна. Знае се само, че са близки приятели на Роман Абрамович, който също е сред верните фенове на бившия певец от "Тейк дат", като любимата му песен е Angels.

Говори се, че в Бургас пристигат и влиятелни приятели на Роби Уилямс от Америка, за да видят първият му концерт на морския бряг. Въпреки хилядите си концерти по света изпълнителят пее на плажа за първи път в кариерата си, и то именно у нас.

Виж още: Момчето, което оцеля до 41

Освен Роби Уилямс, на централния плаж в Бургас и за първи път в България излизат експлозивните Kasabian, който взривяват фестивалната сцена на 8 август. Магията допълват Kwabs, Stereo MC’s DJ set, Milow, специалната селекция на The World of Drum and Bass, както и останалите имена от двудневната фестивална програма.

SPIRIT of Burgas 2015 ще се състои на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП трибуни със седящи места за двата дни на фестивала.

Източник: Spirit of Burgas 2015