Актрисата е открила природен лек, който си приготвя сама вкъщи

Като една от най-сексапилните холивудски актриси Салма Хайек знае най-добре цената, която плащат жените с по-голяма гръдна обиколка. 

Кинозвездата, която скоро навършва 49, не крие, че страда от болки в гърба. Тя обаче е намерила натурален лек, който при това си приготвя сама вкъщи - костния бульон.

Виж още: Отново за болките в гърба (и на вниманието на Николета!)

Първоначално Хайек прибегнала към тази "суперхрана", за да облекчи болежките си, а сега твърди, че така поддържа красотата си - и отвътре, и отвън.

"Не зная защо жените се опасяват от мазнините. Мазнините ще поддържа младежкия вид на кожата ви. Аз си правя говежди бульон от кости, с костния мозък. Пълен е с колаген, а освен това е много полезен за гърба. Имам проблеми с гърба и така започнах. Освен това се отразява добре на храносмилането", споделя Салма и съветва ако не й вярвате, да потърсите и прочетете повече в интернет.

Виж още: Повече за бульоните и рецепти за приготвянето им в Kulinaria.bg

Актрисата готви не само чудодейния бульон - през април, по линия на УНИЦЕФ и инициативата Chime For Change, на която е съоснователка, тя посети лагер за сирийски бежанци в Ливан, където се включи в приготвянето на храната, белейки картофи, както и в образователните занимания с децата.