Седмица преди шоуто в София, бандата спечели пореден платинен статус

Само седмица ни дели от грандиозното шоу на мултиплатинените OneRеpublic в София. За концерта на 2 юни ще бъде построена и втора сцена, до която вокалистът на групата ще стига по специално изграден ръкав, минавайки буквално над публиката.

Организаторите припомнят, че зоните пред сцената не са отделени и всеки, закупил билет за терен, може да види любимците си само от метри разстояние. Огромни видеостени, много ефекти и Райън Тедър - това ще видят очакваните близо 10 хил. души в "Арена Армеец" на 2 юни.

Виж още: 3 от най-големите хитове на OneRepublic

Концертът на OneRеpublic в София е втората европейска спирка от турнето им Native, което представя едноименния албум, достигнал 4-то място в класацията на "Билборд" и девето в UК Album Chart. Дни преди гастрола си у нас групата оповести, че песента им I Lived е получила платинен статут в САЩ.

Това е петият пореден сингъл, който се продава в над 1 млн. екземпляра - след хитовете If I Lose Myself, Counting Stars, Something I Need и Love Runs Out.  Всички тях ще чуем и в София, както и още от най-добрите парчета на групата, която посещава столицата ни в пика на своята кариера.

Билети за концерта все още може да откриете в мрежата на "Ивентим", вкл. на 51 OMV бензиностанции в цялата страна. Цените са от 65 до 110 лв.

Източник: BEC