Партито с германската звезда е в Room 2 на 23 май

Takeover продължава традицията да представя едни от най-интересните имена на съвременната електронна сцена с предстоящото гостуване на Патрик Бодмер от M.A.N.D.Y. -  едната половина от суперуспешното дуо в основата на популярния лейбъл Get Physical. Германският диджей пуска в Room 2 на клуб "Ялта" на 23 май.

M.A.N.D.Y. е многозначителният акроним за проекта на приятелите от детинство Филип Юнг и Патрик Бодмер. Двамата са създатели на уникална ниша в съвременната електроника, а тяхната завидна способност да подбират и издават качествена продукция за танцуване стои в основата на супеуспешния лейбъл Get Physical.

Възходът му се дължи на вдъхновяващото музикално сътрудничество между M.A.N.D.Y., Booka Shade и диджей T., което се ражда първоначално във Франкфурт и се развива стремглаво в Берлин. Поредицата им солови и групови участия предизвикват интереса както на специализираната публика, така и на по-масовата електронна сцена.

Дуото стои зад хита от 2005 г. Body Language и една от най-успешните миксирани компилации за Fabric три години по-късно, която бетонира репутацията им на едни от най-добрите селекционери в този стил.

Помним ги и от компилацията за Renaissance през 2009 г., описана от Resident Advisor като "зрялост, интелект и последователност... все рядко срещани неща напоследък."

Филип и Патрик знаят как да провокират своите фенове със сетове, визуално представяне и още по-запомнящи се компилации - като 10-ата част на Body Language (2011).

Билетите за 23 май струват 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място в клуб "Ялта". Възползвайте се от възможността да си закупите клубна карта Takeover, която струва 80 лв. и ви осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на 2015 г.

Тakeover са Любо Урсини, Валди и Филип Черников. На досегашните издания са гостували Мартин Бутрих (един от създателите на Desolat), Диксън (две поредни години диджей номер 1 в класацията на Resident Advisor), Тайга (канадска техно/електроклаш легенда), Ник Кърли (германски диджей и създател на лейбълите Cécille Records и 8Bit Records), Али от Tiefschwarz и Стейси Пулън. Следващият гост на Takeover e Ame.

"Фейсбук" страница на събитието: https://www.facebook.com/events/811046952318078/.

Източник: Yalta Club