Световният козметичен гигант за пръв път избира българин за реклама на продуктите си.

Орлин Павлов е първият български мъж, избран да представи продуктите на Avon през 2014 г. в серията Avon Men. Това е съвсем ново превъплъщение за певеца, актьор и телевизионен водещ Орлин, за което самият той казва: "Обичам и се доверявам на Avon, ние споделяме общи ценности. С кампаниите срещу домашното насилие и рака на гърдата, те ме спечелиха като поддръжник отдавна. Вече открих и продукти точно за мен."

Много от клиентките на марката са възторжени фенове на Орлин, но въпреки това, изборът на първото мъжко лице не е толкова спонтанен. Поканата към Орлин е резултат от обстоен анализ на начина на живот на българските звезди. Аvon избира Орлин, тъй като той е вдъхновение за много роли, които един мъж може да има в живота. 

С новото лице на мъжката серия, Avon ще вдъхне на дамите повече увереност при избора на продукти за половинките им и ще даде още причини, с които да се влюбят в мъжа до себе си. 

В следващите месеци дамите могат да очакват много изненади от това ексклузивното партньорство, първата от които е пътеводител за мъжки подаръци в навечерието на Св. Валентин.