Броят на татусите по тялото на футболиста е горе-долу колкото годините му

Дейвид Бекъм сподели в социалните мрежи снимка на най-новата си татуировка - числото 99, изписано на ръката му.

"1999-а беше добра", коментира той. И още как! - в последната година от хилядолетието е сватбата му с Виктория / Пош Спайс, на бял свят идва първородният им син Бруклин, а "Манчестър юнайтед", където играе по това време, печелят титлата и купата в Англия плюс Шампионската лига.

Футболистът, който в началото на май отпразнува 40-ия си рожден ден, има по тялото си горе-долу толкова татуировки, колкото са и годините му.

Предишната рисунка върху кожата му беше миньон, с който се сдобил благодарение на дъщеричката си Харпър покрай новата хитова анимация. Феновете обаче изразиха надежда, че става въпрос за временна татуировка.

Сред неговите най-известни татуировки са имената на важните хора в живота му: четирите деца и съпругата, която е удостоена и с репродукция от нейна фотосесия; цитати от Библията на иврит; надписи на китайски, английски и латински; изображения на ангели пазители, херувимчета и Исус Христос; тамплиерски кръст; номера на фланелката, с която играе в "Ман юнайтед - но с римската цифра VII; годината, когато е роден (1975) и други бележити дати в биографията му.

Виж още: Гола жена върху Бекъм го вкара в скандал