На 19 декември зрелищният филм концерт обещава да бъде още по-внушителен от миналогодишната "Задруга на пръстена"

Точно седем месеца ни делят от втората част на зрелищния спектакъл "Lord of the Ring in Concert - Двете кули". В музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, смесения и детския хор на БНР, но в разширен състав.

Така година след премиерата на първата част от трилогията на сцената на "Арена Армеец" ще видим повече от 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, "Двете кули" е създаден за формата филм концерт. С още повече чудати инструменти, солисти и спиращи дъха сцени, преживяването на 19 декември обещава да бъде още по-впечатляващо за всички сетива.

Втората част от трилогията "Властелинът на пръстените" - "Двете кули", в лайв формат ще бъде премиерна за Източна Европа. След грандиозния успех на "Задругата на пръстена", която беше видяна от близо 10 хил. зрители от България, Сърбия, Македония, Турция и Гърция, организаторите обещават още по-голямо зрелище на 19 декември в зала "Арена Армеец".

Заедно с музикантите от съставите на БНР на сцената се очаква да излязат едни от най-големите имена на филмовата музика днес, чиито имена ще разберем скоро.

За милионите фенове по света, филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи, обаче на 19 декември в зала "Арена Армеец" българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията "Lord of the Rings in Concert: Двете кули".

Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, вкл. и на 51 бензиностанции OMV.