Клиентите ще получат и пълен набор от SIM-карти – стандартна, микро и нано

Стартовите пакети Нова Прима Свят и Дейта Прима, както и допълнителният пакет за мобилен интернет Prima Free Data, са новите оферти на Мтел за почитателите на предплатените услуги. Те са подходящи за всички, които желаят да говорят и сърфират свободно в качествената 3G мрежа на телекома в страната, без да се обвързват с договор и да заплащат месечни такси.

Нова Прима Свят дава преференциални цени за разговори в България и още 32 страни. С активацията на картата клиентите получават за срок от 30 дни 20 минути за разговори и 20 SMS-а, както и 1200 мегабайта мобилен интернет. Цената на пакета е 6 лв.

Преференциалните условия на този пакет важат за Русия, Беларус, Украйна, Казахстан, Германия, Великобритания, Гърция, Естония, Италия, Молдова, Турция, Белгия, Австрия, Швейцария, САЩ, Франция, Полша, Холандия, Унгария, Чехия, Румъния, Израел, Канада, Португалия, Кипър, Норвегия, Дания, Испания, Грузия, Македония, Швеция и Сърбия.

Една минута разговор към всички фиксирани мрежи в България и фиксираните мрежи в още 32 страни струва 0,18 лв., а към мобилните - 0,38 лв. Цената на SMS и мегабайт е също 0,18 лв. Изключение правят САЩ и Канада, като разговорите с всички мрежи в двете държави струват 18 стотинки на минута през 30-те дни след активирането на картата и по време на 30-те дни след всяко презареждане.

Дейта Прима

Другият нов стартов пакет - Дейта Прима, включва 2 GB предплатен мобилен интернет трафик с валидност 8 дни от активирането на картата. Той не изисква регистрация, а цената му е 9,90 лв. с ДДС.

И двете нови оферти включват пълен набор от SIM-карти - стандартна, микро и нано, като дават възможност на клиентите сами да изберат кой размер на картата да ползват в зависимост от устройството си.

Prima Free Data

Третата нова оферта е допълнителен пакет за предплатен мобилен интернет Prima Free Data. Насочен е към потребителите, които са постоянно онлайн и искат да ползват качествената и бърза 3G мрежа на Мтел

Пакетът се активира с безплатен SMS с текст "5 GB" на кратък номер 1796 и предоставя 5120 мегабайта мобилен трафик, валидни 30 дни след активацията, само за 24,90 лв. с ДДС. От предложението могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти на Дейта Прима.

Източник: Bulevard.bg