Какви неща да очакваме от жените в интимен момент

Жените са уникални, неповторими и често пъти единствени. Въпреки това има черти, които се припокриват и могат да ги категоризират в определен тип. От Men.bg правят една примерна класификация на препускащите героини в мокрите сънища.

Какви жени трябва да очакваме в леглото: 

Агресивната 

Reklama-na-durex

Тя е прекалила с гледането на клипове с женска доминация, сексът с нея напомня за сцена от "Кървав спорт" и "Роки": викове, понякога кръв и много синини. Мислиш си, че не би губил никакво време с нея, докато не пробваш и осъзнаеш, че нещо подобно може да ти харесва. Контактът с нея е пълен и получаваш всичко от диво дране и пляскане по задника, до нещо средно между изнасилване и епизод от "Първична сила". За какво легло говорихме? Всичко се случва на твърда повърхност от рода на пода, стената, плота в кухнята, както и на масата.

Порно звездата 

Aleksis-teksas

За някои жени това може да е много обидна професия, но точно тук не я употребяваме с тази цел. Отдавна е доказано, че порното е удоволствие за мъжете, а жената, която подражава на тези актриси е и най-добрата ти приятелка в леглото.

Думи като "Не", "Това не ми харесва" и "Не там", липсват в нейния речник. Тя иска да знае всичко, което ти харесва и ще влезе в ролята на най-любимата ти актриса, докато не избухнеш като чернобилски реактор в леглото.

Знае достатъчно пози, има диплома за сексуален полиглот и върти езика си със скорост от 150 оборота в минута.

Мръсницата 

Masturbatsiyata-ne-e-vredna

Много нейни приятелки ѝ завиждат за смелостта, която проявява в леглото. Мръсницата избира най-откачените партньори, които друга не би погледнала, знае какво и как да го поиска.

Сексуалният език с нея е прекалено лесен за употреба и съвсем спокойно можеш да споделиш желанията си: 69, анален секс, дълбокото гърло, скуиртинг и всичко останало. Тя е съгласна на всичко, но има едно много важно условие – получаваш го, докато си ѝ верен.

Това няма да е трудно начинание, когато избраната може да запоти стъклата на служебната кола, докато си мисли за секс (и там сте го правили, знаем). С нея ще стигнеш до леглото, но първо трябва да минете през тоалетната в бара, паркинга, асансьора и евентуално пред вратата на съседите - някой трябва да им отмъсти за постоянните купони.

Виж още: Осем златни правила при секса за една нощ

Романтичната 

Nay-nadareniyat-model-v-kalendarite-na-pireli

Почитателките на този вид полов контакт го показват още в началото на отношенията. Те изглеждат много по-нежни и се самоизключват от картината за този див див секс. Не казваме, че не го практикуват, но просто няма да е всеки път.

Романтичната се отдавана много повече на ласките и предпочита да използва ума си, отколкото дупето си за достигане на максималното удоволствие. Темпото ще ти напомня за чилаут миксовете на Cafe Del Mar и любовните сцени от Twilight – ти ще играеш вампира.

Срамежливата 

С нея ще срещнеш леки трудности, когато я накараш да се съблече, защото е по-активна през нощта. Тя не иска да се разкрива в най-еротичното си облекло (гола) и по-тази причина ще те чака завита през глава в леглото, докато ти минеш през банята.

Дневните преживявания може да ти напомнят за сцена от CSI (завили са трупа и чакат линейката), докато не легнеш до нея, за да се изненадаш доста бързо от уменията и страстите ѝ.

Повече лайфстайл материали можете да четете в Nie-Jenite.bg

Източник: Man.bg, Nie-Jenite.bg