Водещи на събитието ще са Гого и Григовор от "Накафево"

Хелоуин е далеч от български национален празник, но всяка година все повече хора го отбелязват или поне излизат маскирани с приятели да се забавляват. Както всяка година, и тази клуб Mixtape 5 кани всички на своето парти

Черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала на клуба.

Музикалното оформление за вечерта тази година е поверено на трима любими музикални светии, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра-танцувалното настроение в нощта на Хелоуин. Startera's, Xonic и Sava - диджеи, маскирани като селектори, ще се качат зад пулта, подготвили саундтрака на един истински страховит филм за навечериeто на 1 ноември.

Професионални гонители на духове тази година са Григовор от "Лого5" и "Накафево" и Гого от "НаКафево". Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство на хумор на всички присъстващи купонджии. Ролята на водещите също така е и да разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. 

Накрая на вечерта "Г на квадрат", в ролята си на почетно журЕ, ще изберат най-невижданите костюми и танцьори. 

За допълнителното нажежаване на обстановката, от клуба са поканили армия от танцуващи войници от хип-хоп групата Wrong Generation, които ще покажат какво е истински squad.

Клубът отваря врати в 21,00 часа, а билетите за събитието струват 5 лв. От клуба напомнят и за политиката си относно достъпа на непълнолетни.