Хороскоп, разкриващ кармичната зависимост на всяка зодия

Овен

Хората Овен са тук, за да се борят за свободата на човечеството и най-вече за своята собствена.

Телец

Тези хора имат мисията в бурните морета на живота да създават прекрасни и спокойни острови. Каузата им е да открият баланса между семейство и кариера.

Близнаци

Вие сте тук, за да комуникирате и да свързвате хората, да действате бързо и да имате решение за всяка ситуация, която е непосилна за други.

Рак

Хората от зодия Рак са на земята, за да създават равноправие. Трябва много сериозно да приемат и изпълняват своята съдбовна цел, защото стабилността на обществото до голяма степен зависи от тях.

Лъв

Блестящи, уверени, будещи респект и възхищение, тези хора трябва да управляват със замах и да насочват останалите към мащабни хуманни каузи и духовно развитие.

Дева

Качеството на тяхната работа е основа за стабилността на близките им, а дори и на обществото. Те са пример със своята перфектност и подреденост на мисли и действия.

Виж още: Зодиите с най-тежък характер

Везни

Хората от зодия Везни трябва да бъдат муза. Те имат усет към естетичното, могат да разговарят с всеки и трудно лицемерничат. С тези си качества те вдъхновяват всички около тях да постигат все повече и повече и да се развиват като личности.

Скорпион

Скорпионите са изкусителни, неразгадаеми, мистични. Те са тук, за да пазят тайни. Тяхната цел е да карат въображението да работи и да показват, че всяко нещо си има своята цена.

Стрелец

Това са мисионери, идеалисти. Тяхната цел е постоянно да показват, че животът може наистина да бъде прекрасен. Малко им е трудно, защото често ще ги смятат за наивни.

Козирог

Те са тук, за да носят спокойствие и да учат на търпение и морал. Трябва да се стремят към ръководните постове, защото знаят как да движат една организация.

Водолей

Хората от зодия Водолей са на земята, за да разчупят всякакви норми и стереотипи. Постоянно да показват на останалите, че правилата могат и да се нарушават и не е нужно да живееш като безволеви робот.

Риби

Целта на Рибите е най-трудна - те трябва да са пример за идеален човек. Но пък в тях има достатъчно мъдрост и ум, за да намерят начин да се справят.

Виж още: Съвършеният сексуален партньор според зодията