Летният фестивал край морето Solar Summer 2016 започва грандиозно в края на юли с британския диджей, който е любимец на родната публика - а чувствата са взаимни

Най-големият български фестивал за електронна музика Solar Summer тази година слива залеза и изгрева с партита, в които зад пулта се редуват Марк Найт, Дъбфайър, Саманта, Шарам, Анна, Дани Теналия, Фед льо Гран, Джозеф Каприати, както и популярнaта техно двойка Адам Байер и Ида Енгберг.

Грандиозното откриване е на 30 юли, когато "Какао бийч клуб" посреща любимеца на публиката Марк Найт, с когото ще чуем и един от резидентите на клуб "Ялта", Руно.

В България любовта към Марк Найт е огромна и не само - тя е споделена. Ето защо и тази година диджеят е приготвил специален 6-часов сет за българските си фенове и няма търпение да усети отново тръпката, която го кара да се връща у нас толкова години подред.

Виж още: Kryomen и Марк Найт в София

"Няма друго място в света, което да ме кара да се чувствм така, както България. За мен страната ви е като мой "втори дом". Всяко гостуване за мен е неописуемо изживяване и оставя специален спомен. Красивият плаж и изгревите на "Какао бийч", заедно с хилядите хора, които винаги оценяват музиката ми и никога не си тръгват до последната секунда, са един от любимите ми моменти през лятото и ме карат да се чувствам жив", споделя Марк Найт.

Билети на цена 40 лв. могат да бъдат закупени в OMV, Cacao Beach Club и мрежата на Eventim.bg.

Марк Найт едва ли има нужда от представяне, като се има предвид неговата дългогодишна кариера и солидната му репутация по целия свят. Диджей и продуцент, който е бил номиниран и за "Грами", той безспорно е сред най-успелите и уважавани британски имена на електронната сцена. Доказателство за това е дискографията му, с парчета като Man With The Red Face и Alright, които го изкачват до световния връх.

Източник: Cacao Beach Club