Взехте ли си вече билети за филм-концерта?

За трета поредна година София става част от световната инициатива, които подтикваща почитателите на поредицата за Хари Потър да споделят интереса си към един от най-вълнуващите магически светове. По традиция в първия четвъртък на февруари училища, книжарници, библиотеки и фенклубове организират различни тематични прояви, обединени от нестихващия интерес към приключенията на Хари и неговите приятели.

Празникът за истинските почитатели на вълшебните магии у нас този месец обаче е двоен, тъй като ни делят броени седмици от премиерата на филм-концерта "Хари Потър и Философският камък" у нас. В една вечер, на 25 февруари в зала 1 на НДК, публиката има възможността да преживее отново магията на екранизацията по първия роман, прожектирана върху 12-метров екран, докато слуша на живо музиката от Джон Уилямс.

За да е още по-вълнуващ тазгодишният февруари и да се отпразнува подобаващо, организаторите от Keen Acts готвят на феновете специална изненада - в два дни, единствено на 2 и 3 февруари, всички билети за филм-концерта  са на извънредна цена, с 20% по-ниска от редовната.

Билетите за събитието са достъпни в Тhe Mall, OMV, Билетен център НДК и мрежата на Eventim.bg.

Източник: Keen Acts