Представителите на тази зодия са осъзнали, че храната е и лекарство, затова внимават извънредно много какво слагат в чинията си

Представителите на зодия Риби са смятани за чувствителни и невинаги в контакт с реалния свят, но когато става дума за хранене и поддържане на добра форма, те не само са стриктни, но и много последователни, обобщават от foodpanda и изброяват най-любимите храни на този зодиакален знак.

Без никакво съвпадение Рибите обичат да похапват "себеподобни" и са големи любители на морските дарове и всевъзможни рибни ястия. От зеленчуците определено предпочитат зелените, например марули и краставици, а когато става дума за плодове - най-вече пъпеш и диня.

Друга хранително-вкусова характеристика на Рибите е, че обичат традиционните манджи и рядко прибягват към експерименти. В случаите, когато се наложи да готвят, обръщат повече внимание на вида и презентацията на храната, отколкото на вкуса й.

Определено обичат да хапват в компания и да консумират леки алкохолни напитки, а ето и какво можете да им поднесете: 

Салата: Свежа салата с маруля, краставици и репички или просто нарязани домати и краставици.

Супа: Таратор. Представителите на тази зодия обичат леки и здравословни храни. Поради тази причина тараторът е една от любимите им супи. 

Предястие: Определено биха се зарадвали на спаначени кюфтенца или плато с морски деликатеси. Много рядко биха си поръчали тежко месо или пържени картофи. 

Основно: Обичат традиционни и леки български ястия. Биха хапнали с удоволствие миш-маш, пълнени пиперки или пълнен шаран. 

Десерт: Плодова салата или мелба с много плодове. Да сладоледът е едно от големите изкушения на Рибите.

Съветът към тях: Пийте много вода и се научете да ядете по-бавно, за да се наслаждавате на храната.

Източник: foodpanda