Какво обичат да похапват представителите на зодиакалния знак Близнаци

Близнаците са най-чревоугодната зодия и изключително непретенциозни, стига поднесеното количество храна да е в изобилие. Любовта при тях определено минава през стомаха.

Представителите на зодия Близнаци не са привърженици на готвенето и предпочитат да уплътняват времето си в четене на книга или гледане на филм. Обичат да консумират сладко, солено, горчиво, лютиво - дори ако са събрани в една чиния. В порцията им съвсем спокойно може да откриете кайсии със сирене, гарнирани със сладко-кисел сос, тъй като обичат да експериментират.

Виж още: Преяждате ли?

Тъй като се забавляват непрекъснато, са им нужни храни, които са вкусни и провокативни, но най-вече бързи и лесни.

Какво да им сервирате?  

Салати: Салатата трябва да бъде пищна, богата и да съдържа максимално много съставки. Сосовете са задължителни. От традиционните рецепти ще ги впечатлите с гръцка салата, но няма да ви се разсърдят, ако към нея добавите и някой друг плод.

Предястия: Близнаците обичат всичко панирано и пържено. Любимите им предястия са пържени картофи, поднесени с кетчуп и майонеза, калмари и всякакви разядки, намазани на филийка.

Виж още: 10 манджи с пилешко от цял свят

Основно: Въглехидратните храни са на почит при Близнаците. Могат да изядат цяла тава пиле с ориз, пиле с картофи, пълнени чушки с ориз, свинско със зеле. Обожават готвените манджи, стига да има кой да им ги приготви.

Десерти: Не се учудвайте, ако видите представител на зодия Близнаци да консумира закуската си по време на вечеря. Обожават мекици, шоколадови изделия и палачинки с шоколад. Може да ги засечете как тайно стават вечер и изяждат цяло бурканче течен шоколад.

Виж още: Любимите манджи на зодия Телец

Източник: foodpanda