Звездата от клубната сцена идва да изпее вместо Селин Дион My Heart Will Go On

Алис Завадски беше анонсирана като гвоздея на спектакъла, който представя в зала 1 на НДК музиката от филма "Титаник" на живо.

Titanic Live in Concert на 22 октомври дава възможност на киномани и меломани да изживеят наново, по още по-въздействащ начин, суперпродукцията от 1997 г. и нейния също така легендарен саундтрак, като се потопят в океана океан от емоции.

Лентата на Джеймс Камерън се прожектира на голям екран в HD формат за първи път у нас, а на сцената пред него ще има 90 души оркестър, хор и келтски музиканти.

Алис Завадски, на която е поверена една от най-важните роли в "Титаник лайв" - солист във вокалните изпълнения, -  е обявена от музикалната критика и феновете за истински феномен, обясняват организаторите.

Водещи британски медии като в. "Гардиън" и Би Би Си описват талантливата певица като "неповторим оригинал" и "сила, излизаща извън категориите", с "изключително и индивидуално присъствие".

Тя не само пее, но и композира, свири на цигулка и пиано. От 15-годишна се изявява като музикант по най-големите сцени и фестивали на Острова, а през 2014 г. издава и дебютния си албум China Lane.

Именно тя ще разтопи сърцата на публиката вместо Селин Дион с изпълнението на баладата My Heart Will Go On, за да ни припомни защо саундтракът на "Титаник" е сред най-продаваните за всички времена, с над 30 млн. тираж.

Виж още: Песните, които ни карат да плачем

Билетите са на цени от 40 до 110 лева и са вече в продажба в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на "Ивентим" в цялата страна, както и на Eventim.bg.

 

Източник: KEY Events & Communication