С кого по-добре да не се качваме в една кола

Ако вярвате в астрологията, то ще знаете, че зодиакалният ни знак определя сериозна част от чертите в характера ни. Според някои там влиза и това как шофираме. Някои зодии го могат, други не, а трети въпреки, че са добри зад волана, по-добре да не сядаме в тяхната кола.

Ето кои са най-опасните шофьори в зодиака:

5. Скорпион

Dzheymi-dornan-zad-volana-v-petdeset-nyuansa-sivo

Скорпионите са някак твърде уверени и смятащи се за господари на пътя. Това съответно може да им изиграе лоша шега. Въпреки че са добри шофьори и имат бързи реакции, те често се поддават на гнева. Ако някой им вземе предимството или ги изпревари, те забравят за всичко останало и търсят справедливост до дупка, което ги прави една от опасните зодии шофьори.

4. Риби

S-telefon-zad-volana

Безкрайната разсеяност на Рибите ги нарежда на четвъртото място. За това спомагат и забавение им реакции, склонността към бърборене, което отвлича вниманието и като цяло липсата на усет за пътя. Въпреки това обаче с времето те стават добри и отговорни шофьори, които в критични ситуации могат да се оправят.

3. Овен

Mishel-rodriges-zad-volana-v-barzi-i-yarostni-7

Буйният нрав и всякаква липса на търпение са основна причина да наречем Овните опасни шофьори. Като цяло, те са с добри реакции, но възгледът, че животът е състезание, в което задължително трябва да победиш, е причина човек да каже една молитва, преди да се качи в кола с тях.

Виж още: Шестте най-хармонични зодиакални двойки

2. Водолей

Man in suit driving a car from vehicle interior

Свободолюбието на Водолеите е пословично. И ако по принцип това се възприема за положителна черта, то когато са на пътя и отказват да спазват каквито и да е правила (защото някой друг ги налага), нещата са меко казано неприятни. А когато се стигне до произшествие, не очаквайте да признаят каквато и да е вина.

1. Везни

cars-big

Въпреки че винаги толкова добродушни и внимателни, Везните все някак се оказват опасни за себе си и останалите на пътя. Те са прекалено колебливи, разсеяни и несигурни. Когато трябва да реагират светкавично, най-честата реакция е паника. Все пак, ако карат дълги години, от тях също може да се получи читав шофьор.

Повече любопитни и забавни неща четете на Nie-Jenite.bg

Източник: Nie-jenite.bg