Kidamom и VIVACOM подаряват на всеки регистрирал се до 15 ноември потребител двуседмичен безплатен достъп до пълното съдържание на Kidamom, което включва над 600 анимационни и образователни филмчета

На 17 ноември в томбола бяха изтеглени късметлиите, които ще получат една от следните награди, осигурени от Kidamom и VIVACOM:

Таблет Prestigio Kidamom в комплект с весело калъфче и тримесечен достъп до Kidamom печелят:

Екатерина Генчева
Тео Иванов
Иван Николов

1-годишни достъпи до Kidamom печелят:

Надежда Николов
Емил Дуков
Данаил Димитров
Христо Чалъков
Ели Борисова
Александър Янчев
Иван Смуков

На всички печеливши е изпратен имейл за уточняване на детайлите по получаване на наградите (писмото е изпратено на имейл адреса, с който печелившите са се регистрирали в Kidamom).

Oчаквайте още приятни изненади от Kidamom!

Таблета Prestigio Kidamom

За Kidamom

Kidamom е видео платформа, която предоставя интерактивна среда за деца до 12 години, обогатяваща уменията и знанията им по забавен начин. 

Родителите могат да контролират съдържанието, което достига до децата им чрез създаване на индивидуални профили за всяко дете с подбрано съдържание според възрастта и интересите му. 

Kidamom е среда, чрез която се цели въвеждане на децата в съвременния дигитален свят, развивайки техните индивидуални навици, като им предлага качествено и образователно съдържание. 

Kidamom включва колекция от над 600 анимационни и образователни филмчета, с отлично качество на картината, допълнени с професионален дублаж на български език. Съдържанието на Kidamom се обновява ежедневно в синхрон с развиващите се интереси и предпочитания на децата.