Dubfire идва с шоуто си от US фестивала Коачела, а останалите акценти са Danny Tenaglia, Joseph Capriati и техно двойката Adam Beyer b2b Ida Engberg

Вече 13 години Solar Summer е основен генератор на енергия и летни музикални вълнения на електронната сцена у нас. 

В афиша са имената на общо 11 диджеи и седем партита, които сливат залеза и изгрева на една от най-добрите развлекателни локации по Черноморието. Тази година фестивалът ще покаже и нежната страна на електронната музика в лицето на Саманта, Анна и, разбира се, Ида Енгберг.

Колекционирането на спомени започва с емблематичния Марк Найт и откриването на 30 юли. На 5 август следва Дъбфайър с новата си продукция Hybrid, както и първото женско участие - Саманта. Ден по-късно, на 6 август, зад пулта в "Какао бийч" се завръща Шарам заедно с набиращата популярност у нас Анна.

12 август връхлита със силата на Фед льо Гран, а партито на 13 август продължава с две техно личности, които не бива да се пропускат: Дани Теналия и Джозеф Каприати.

В първия ден от финалния уикенд, 19 август, специален гост на Solar Summer е Адам Байер заедно със своята съпруга Ида Енгберг. Последната фестивална вечер е в проверените ръце на Виктор Калдерон.

Програмата по уикенди:

30.07 Mark Knight

05.08 Dubfire: Live Hybrid, Samanta
06.08 Sharam / Anna

12.08 Fedde le Grand
13.08 Danny Tenaglia / Joseph Capriati

19.08 Adam Beyer / Ida Engberg
20.08 Victor Calderone

Промобилети на цена 30 лева ще намерите в OMV, The Mall, Yalta Club, билетния център в НДК и на Eventim.bg.

Източник: Yalta Club