Обявените за най-добра концертна група в света са поръчали каравана, пълна с бира и много пица

Британската рокгрупа Kasabian, които са хедлайнъри във втората фестивална вечер на Spirit of Burgas, са отказали хотелската си резервация за вечерта на 8 август. Вместо това британците са поръчали огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга на фестивала.

Том Мейгън и компания са поискали да останат във фестивалната зона след края на своя гиг, за да се забавляват заедно с близките си приятели Лерой Смол (диджей SS) и Дани Бърд, които поемат нощната щафета на основната сцена като част от The World of Drum and Bass. Караваната трябва да е заредена с енергийни напитки, много бира, разнообразни храни и задължително да разполага с микровълнова фурна.

Видео: Kasabian - Switchblade Smiles 

Организаторите разкриват, че британците изключително много се вълнуват, че ще пеят на морския бряг, и разпитват каква е прогнозата за времето и температурата на водата, в колко часа настъпва изгревът, дали плажът е охраняема зона или плуването е свободно за всички. 

Виж още: Роби Уилямс избрал България заради плажа

"Рядко ни се дава възможност да пеем на фестивали, където морето да е на метри от сцената. Смятаме да вземем максимума от това, което България предлага, и дори да посрещнем изгрева там. Всички ни казват, че е много красиво", коментира Серджо. На следващата вечер Kasabian ще трябва да бъдат в Румъния, където имат участие на по-малък фестивал. 

Видео: Kasabian - Video Games

ВИП билетите за втория ден са почти разпродадени и така в мрежата за продажба ще останат само стандартни билети на цена 60 лева. Билетите за целия Spirit of Burgas с хедлайнъри Роби Уилямс (7 август) и Kasabian (8 август) са на цена 180 лв. 

Цялата програма за 8 август:

Главна сцена

18:00 Откриване
19:20 Bobo & The Gang
20:45 Hayes & Y
22:30 Kasabian
00:15 DJ SS + High Roll
01:30 Calyx & TeeBee
02:30 Danny Byrd
03:30 The Prototypes
04:30 Maztek
05:30 Full Kontakt
06:00 EXo

Сцена "На Тъмно"

19:00 Funkaround
19:45 Rebelites
20:40 Severozapadnyatsite
21:30 P.I.F.
00:00 РЕВЮ
01:30 Conquering Lion

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са също билети за Golden Circle (само за 7 август) и VIP трибуни със седящи места.

Източник: Spirit of Burgas 2015