Можем ли да открием магията в себе си?

Много хора вярват, че човек не е достигнал върха на развитието си. Пред нас би трябвало да има още много път, докато достигнем максимума на възможностите си. Според някои следващото ниво на човешкото развитие ще е изцяло духовно, ще открием бог вътре в себе си и ще израснем като същества. Според други обаче бъдещето на човечеството се крие в откриването на неподозирани в нас сили, откриването на магията вътре в нас.

Ето каква магия владее всяка зодия според Съновник.бг:

Овен 
Те са способни да откриват лъжите на всеки и да предвиждат всяка ситуация – почти като ясновидци. Обикновено обясняват това с фразата: "Ами то си личи" или "Е, не го ли виждаш?", като остават в недоумение околните откъде имат този невероятен поглед над нещата.

Телец
Телците се свързват е езическия символ на Златния телец, символизиращ богатството. Хората, родени под знака на тази зодия, никога нямат проблеми с парите, като понякога дори не осъзнават как става това.

Близнаци
Както във всичко друго и тук близнаците получават двойна порция, но едва ли само една магическа сила ще им стигне (не за друго, просто бързо ще им писне само от нея). Близнакът има всичко, което си пожелае. Когато истински желае нещо, е най-добре да се разхожда по ветровито време из полята и да си повтаря желанието. Но и без това то рано или късно неминуемо ще се случи. Другата му магическа способност се проявява по телефона – когато ви говори, той може да ви убеди във всичко.

Рак
Това е зодията с най-силна интуиция и почти всичко, което казват и мислят, се случва. От друга страна обаче те са и най-добрите манипулатори – могат да ви накарат да правите това, което те искат, без изобщо да се усетите.

Виж още: Зодиите с най-тежък характер

Лъв
Силната и безкористна любов е най-силната магическа способност и е присъща на лъва. Лидерските му умения са познати на всеки, а всеки глобален план пред него е като детска игра. Като чрез магия те постигат грандиозни успехи.

Дева
Тези висши анализатори крият своята магическа способност именно в наблюденията, изчисленията и комбинациите. От тях стават най-добрите гадатели на карти. Те винаги печелят на билети от лотарията, както и в казина и игри. Нужна е само секунда самовглъбяване и отговорът е пред тях.

Везни
Магическата им способност е да помагат на другите. Дори една добра дума от тях е способна да ви следва като магическо заклинание. Способни са да зареждат с енергия не само думи, но и предмети. Ако ви липсва нещо, само помолете някоя везна за подарък и пожелание.

Скорпион
Те са заредени с най-пречистваща енергия. Имат способността да изтеглят негативното и да го връщат на източника му. Не ядосвайте обаче скорпион. Представителите на тази зодия са отмъстителни и ако се почувстват раздразнени, не е ясно какво проклятие може да ви изпратят.

Виж още: В какво всяка зодия е най

Стрелец
От една страна той може да лекува с енергията си. Едни от най-известните лечители, лекуващи с ръцете си, са стрелци. От друга страна стрелците сами контролират съдбата си и съдбата като цяло ги обича. Когато изрекат нещо на глас с цялата си увереност, какво е то, кога го искат и как точно, то просто се случва.

Козирог
Вглъбеният в себе си козирог крие дълбоко своята магическа способност, пряко свързана с недоверието му към околните. Той може да разбере отговора на всеки въпрос, стига да се вслуша в себе си. За това е най-добре да се усамоти на спокойно място, най-добре сред природата. За каквото и да попита, отговорът ще дойде отвътре.

Виж още: Съвършения сексуален партньор според зодията

Водолей 
Водолеите буквално имат магически способности - те са най-добрите вещери, медиуми, астролози, гадатели. Освен това, обаче, са и най-активните енергийни вампири. Те не го правят нарочно, просто им е вродено. Когато са уморени, сами не усещат как започват да черпят енергия от околните.

Риби
Вродена харизма - някои биха казали дори магическа харизма. Рибите могат да накарат всеки, да се влюби в тях. Има обаче едно малко условие - за да имат толкова успешен чар, представителите на зодията да са наясно с тази си сила. Оттук насетне всичко е в техни ръце.