Подробности за One Man Party - 7-часовият музикален маратон - на 16 декември в Mixtape 5

Един човек - едно велико парти. Това обещават клуб Mixtape 5 и невероятния Иван Шопов за 16 декември. One Man Party е събитие, превърнало се в емблема на алтернативното музикално преживяване, предпразнично ще събере меломаните с мултиталантливия артист Иван Шопов, който ще представи четири от своите музикални превъплъщения - Ivan Shopov, Cooh, Balkansky, Drum Kid

Израсналият в Троян диджей и продуцент черпи вдъхновението си от природата и именно тя се превръща в мотор на творчеството му. Освен всичките си впечатляващи музикални образи, Иван Шопов е и художник, завършил Художествената Академия в София. Той е и автор на визията на четвъртото издание на поредицата One Man Party! Накратко, Иван и неговата One Man армия от артисти ще потопят публиката в едно истински различно музикално изживяване, пълно с изненади!

На сцената с него ще се качат редица талантливи артисти както от родната, така и, за първи път в този формат, от световната сцена, с които Иван е работил през годините - Mytrip, Climaxim/Limewax, Kliment и вокална група Авигея/Avigeya.

За първи зад пулта редом до Иван Шопов застават Mytrip & Climaxim. Mytrip e дългогодишен дарк ембиънт проект на електро-акустичния композитор Ангел Симитчиев, преподавател по саунд арт в Националната художествена академия. Мрачните и дълбоки атмосферни звуци събират Ангел и Иван, които ще стартират вечерта на 16-ти декември в компанията на второто аз на украинския продуцент Limewax - Climaxim и ще омагьосат публиката с извънземното си ембиънт/дрон лайв шоу.

И този път феновете на суровата техно музика няма да останат разочаровани. За четвъртото издание на One Man Party, Иван кани себеподобния си, мултиталантлив Kliment - Климент Дичев. Kliment е самостоятелен електронен проект, който възниква след многогодишни експерименти на артиста с разнородни жанрове електронна музика - progressive, psytrance, deep minimal, ambient, idm, drumnbass.

Колаборацията между Balkansky и вокална група Avigeya/Авигея без съмнение е едно от най-хубавите неща, случвали се през последната година на българската сцена и култура. Зад Avigeya/Авигея стоят младите и талантливи народни певици - Александра Василева, Ралица Кирилова, Милена Великова и Сибина Раденкова, които за трети път ще се качат на сцената заедно с Иван (по-точно с  третото  му аз- Balkansky) и буквално ще изстрелят публиката в космоса, която ще има и прекрасния шанс да чуе неизпълнявани до този момент композиции от предстоящия им съвместен албум, който очакваме в началото на 2017 г.

Последната част от вечерта ще бъде 3-часовият дръм и бас разбиващ маратон от Cooh и Limewax - украинският продуцент Maxim Anokhin. Те работят заедно от вече седем години, като се придържат към безкомпромисния мрачен звук, създавайки редица издания за едни от най-големите лейбъли в света.

Любовта им към експерименталната музика довежда и до съвместния им проект, наречен Looh. В момента двамата работят по новия им съвместен албум, ексклузивни парчета от който ще можете да чуете в ранните часове на One Man Party.

Билетите са на цена 17лв. Стандартни и онлайн билети могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketportal, бензиностанции  OMW,  книжарници Booktraiding, магазин "На тъмно" и на касите на НДК. Само в магазин Яко на ул. Граф Игнатиев №43 (в безистена до Subway) билети могат да бъдат намерени на специалната цена от 15 лв.