Една снимка по бельо на някогашния супермодел доказва, че дори най-красивите жени могат да живеят в хармония с бръчките. Вижте я и по бански през очите на съпруга й, който продължава да е влюбен в нея след близо 17-годишен брак

Необработена снимка на Синди Крофърд по бельо, с всичките несъвършенства на близо 50-годишното й тяло, плъзна из социалните медии през уикенда.

Оказа се, че фотосесията за "Мари Клер" не излиза в предстоящ брой, а вече е била публикувана през декември 2013 в изданието за Мексико и Латинска Америка. По-късно стана ясно и че оригиналът все пак е обработен дигитално, за да състари супермодела.

Фотогалерия: Супермоделите днес

Винаги сме знаели, че е красива, но когато я видяхме така, я заобичахме още повече, обясняват от списанието днес и цитират думите й отпреди няколко дни, когато беше премиерата на новия й документален филм The Hospital in the Sky (Болница в небето):

"Убедена съм, че във всяка възраст трябва да се научим да живеем в комфорт с тялото си, такова, каквото е... Ако жените се отнасят към себе си със същата любов, която раздават на приятелите си, това би било най-прекрасният подарък за самите нас... Това, което ви прави най-привлекателна, е самочувствието. Ето това виждат хората у вас."

За деня на влюбените съпругът й Ранди Гербер сподели в "Инстаграм" нейна снимка по бански, придружена от кратък текст: "Тя получи цветя, а аз получих нея. Честит св. Валентин!"

Синди, която преди две десетилетия беше най-високоплатеният модел в света, навършва 49 по-късно тази седмица. Тя е родена на 20 февруари 1966 г. в US щата Илинойс и през 80-те и 90-те е сред т.нар. "супермодели" заедно с Кейт Мос, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън. Прекратява кариерата си през 2000 г., на 34.

Виж още: Ел Макферсън - тяло за грях, глава за бизнес

В документалния филм, който разказва за двуседмичния престой на летящата очна болница "Орбис" в Перу, Крофърд участва заедно с дъщеря си, 13-годишната Кая, вече тръгнала по нейните стъпки.