Контролираме движението в Монако, написа във "Фейсбук" Димитър Бербатов под тази своя снимка, на която се вижда и голямата му дъщеря Деа.

Селфито събира доста харесвания, но и коментари, в които фенове призовават Димитър Бербатов да се върне в националния отбор и да му помогне в тежкия момент след двете загуби в европейските квалификации - от Хърватия у дома и като гости на Норвегия.

Има дори предложения той да стане поне помощник на селекционера Любослав Пенев, пише "24 часа", като припомня, че Бербо се отказа да бъде национал още през май 2010.

Виж още: Гриша Ганчев: Твърдо подкрепям Любо Пенев

"Моля те, върни се поне като помощник в тоя национален... Момчетата нямат хъс, нямат желание... Ела и ги стегни малко...", "Върни се, Бербо, прости им и се върни заради мен заради нас... обикновените хора вярват в теб", "Добра снимка, но ми се иска да видя твоя нова снимка с фланелката на националният ни отбор, с която се радваш след вкаран гол", пишат запалянковци в профила му в социалната мрежа.

Не липсват обаче и такива, които го съветват да не се занимава вече с националния, защото след първите грешни стъпки веднага ще бъде обявен за главен виновник.

Виж още: "24 часа": Красимир Балъков е новият национален селекционер

"Стой си там, Берба... в БГ след първия мач ще те натоварят и ще те уволнят", "Не се занимавай с национала, докато всичко е продажно тук, стой си там", призовават негови почитатели, а един от коментарите е категоричен:

"Митко, ти си най-великият! За съжаление заради гадните ни политици и безпаричието никога няма да можем да те видим на живо на някой твой мач. Бъди жив и здрав, ти и твоето семейство".

Бербатов е най-популярният българин във "Фейсбук", с над 2 млн. харесвания, а понастоящем е нападател на френския "Монако", с който миналия месец заснеха фотосесия в тамошната опера.