Актрисата, популярна като Хърмаяни от "Хари Потър", позира в дизайнерски тоалети за авангардна фотосесия по повод най-новата й изява на екрана - като принцесата на "Дисни" Бел от "Красавицата и Звяра"

Ема Уотсън засне стилна фотосесия в дизайнерски тоалети за мартенския брой на сп. "Венити феър".

На корицата звездата от "Хари Потър" е в бяла рокля от "Оскар де ла Рента", а на вътрешните страници позира пред фотографа Тим Уокър в кутюрни модели на "Гучи", "Баленсиага", Стела Маккартни, Стефан Ролан, "Диор".

Виж още: Къде са днес актьорите от "Хари Потър и философският камък"

Поводът е премиерата на най-новият игрален филм с анимационна принцеса на "Дисни" - "Красавицата и Звяра", който излиза в първия ден на пролетта.

Там актрисата, която през април навършва 27, демонстрира и таланта си на певица. На български героинята й се озвучава от Веси Бонева, а Звяра/Принца говори с гласа на Орлин Павлов.

Фотогалерия: Героите на "Красавицата и Звяра" от плът и кръв

Пред списанието младата британка, която започна кариерата си едва 11-годишна, разказва за метаморфозата си от дете звезда в холивудска дама, а на една от снимките позира полугола, в пелерина от най-новата колекция на "Бърбъри".

Дрехата, която по принцип се носи като връхна, а не на голо, е изплетена от 40-метрово въже и струва $2995. Вдъхновена е от скулптурите на Хенри Мур

Най-шокираща за нейните фенове е авангардната момчешка прическа - за разлика от романтичната дълга коса на героинята й Бел. Тя обаче твърди, че никога не се е чувствала толкова секси, колкото сега, с къса подстрижка.

Ето и още кадри от фотосесията във "Венити феър":

Ема Уотсън в тоалет от Valentino Haute Couture и обувки Bally

Ема Уотсън в сако Balenciaga

Ема Уотсън в Gucci на черно-бял кадър с модела Джордан Робсън

Ема Уотсън в рокля от Maison Francesco Scognamiglio

Ема Уотсън в Stéphane Rolland Haute Couture

Ема Уотсън във Valentino Haute Couture

Ема Уотсън в Dior

Ема Уотсън в тоалет от Стела Маккартни

Източник: "Венити феър"