Близо 1300 души, облечени като джуджетата на Дядо Коледа, се събраха в 21 декември, за да подобрят световния рекорд на "Гинес"

Макар рекордът в Тайланд от 1762 джуджета да не беше надминат, ентусиастите дошли във "Фънтази ринг парк", който организира опита за рекорд, наброяваха официално 1232-ма.

Реално нашето събиране надмина 1300 души, тъй като "джуджета" продължаваха да влизат и след официалното отчитане, поясни управителят на "Фънтази ринг парк" Милен Георгиев и добави:

"Но това все пак беше едно от най-масовите, ако не и най-масовото, единично събитие, което някой мол в България е постигал в рамките на един час. Всички се забавлявахме, а това е най-важното. Благодарим от сърце на прекрасните джуджета, които се включиха!".

Водещ на събитието беше Теодор Койчинов, а участниците имаха възможността да наблюдават трикове на ледената пързалка и да участват в томбола за първия Instinct FAT Bike в България и други награди. 

Бъдещата собственичка на FAT Bike беше изтеглена в края на събитието, а останалите подаръци, играчки и ваучъри за парковете FUNtasy Ring Pаrk и Upper FUNtasy, ще бъдат обявени във "Фейсбук" страницата на FUNTasy Ring Park

От парка обещават да поддържат коледния дух и занапред със специални празнични предложения и изненади.