Изпълнителят на Lady Luck идва с групата си в "София лайв клуб"

Джейми Уун зарадва почитателите си у нас с новината за ексклузивен концерт на 31 октомври, точно за празника Хелоуин. На сцената в "София лайв клуб" певецът, продуцент и мултиинструменталист излиза със собствената си група, за да изпълни всички свои най-големи хитове до момента.

Очаква се да прозвучат добре познатите Shoulda, Night Air и Lady Luck, както и още изненади в неподражаемия стил на звездата, подготвени специално за българската публика.

Джейми Уун добива популярност през 2010 г., когато излиза сингълът Night Air. След възторжения прием на музикалната критиката парчето се нарежда сред най-добрите за годината.

Талантливият изпълнител е завършил престижното школо за млади таланти, в което са учили също Адел, Джеси Джей и Ейми Уайнхаус. Уун се дипломира година преди изпълнителката на Rehab и подгрява концертите й, когато тя се превръща в световна звезда. 

Дебютният му албум Mirrorwriting излиза през април 2011 г., само няколко месеца след като BBC включва името му в списъка си с изгряващи звезди, на които им предстои голямо бъдеще. Така Уун се оказва в престижната компания на Джеймс Блейк, Клер Магуайър, The Vaccines и победителката през въпросната година Джеси Джей. 

Mirrorwriting получава одобрението както на критиката, така и на публиката. Shoulda и Lady Luck се превръщат в хитове, а ремиксите на парчетата звучат във всеки клуб. Самият Джейми се определя като ар-ен-би изпълнител, но стилът му включва и дъбстеп, трип-хоп, нео-соул, електроника. 

Концертът на Джейми Уун и групата му в София е на 31 октомври в "София лайв клуб". Начало: 21 ч. Билетите са на цена 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим" в цялата страна и онлайн, както и в самия клуб.