Адам Порт и Давид Майер гостуват в клуба тази събота, 28 май

През юни купонът се пренася по морето, а тази събота, 28 май, клуб "Ялта" закрива сезона със специалните гости на Takeover - Адам Порт и Давид Майер, основатели и главни виновници за успеха на берлинския лейбъл Keinemusik, известен със своите новатори и нетрадиционен стил.

Водещите лица в семейството на "Кайнемюзик" излизат зад пулта в Room 2 заедно с домакините на партито: Любо Урсини, Валди и Филип Черников.

Адам Порт е сред най-забележителните имена в музикалния живот на Берлин, защото прави нещата по различен и разнообразен начин. Той идва от хардкор средите, минава през хип-хоп стила, преди да достигне до света на техното, в който се влюбва.

Вдъхновен от музикални жанрове като дъб, соул и дори рок, Адам вижда възможност там, където другите се затрудняват. Нетрадиционен диджей и продуцент, това просто е неговият стил.

Издава музика и с лейбъли като Cocoon и Defected, като се откроява благодарение на уникалното си диско звучене. Миналата година берлинският диджей спечели многобройни признания за уменията си зад пулта, а най-новото му парче I Never Wear Black се превръща в летен хит.

Така както обича да мисли "извън кутията", нестандартно, Давид Майер  е също толкова заинтригуван от експериментирането с различни музикални стилове, макар да е очевидно, че в неговото творчество доминира страстта му към фънка и ударните звуци.

И като диджей, и като продуцент, той винаги има собствено мнение, изразено в парчетата му. Стилът му е смесица от техно и хаус, с добавена дълбочина на звука и настроение, което винаги държи публиката приповдигната.

Сред ключовите му парчета са Fortune, Word Is Bond, Celsius и Sunhole, както и много хитови ремикси.

Източник: Yalta Club