Наричана "електронната Пепеляшка", Накадия дели подиума с двама свои български колеги

Една от малкото жени, пробили на световната електронна сцена, идва у нас за парти в "Какао бийч клуб" тази събота, 9 юли. Гостуването й край морето е част от европейската й обиколка, а заедно с нея зад пулта застават двама от най-успешните български диджеи - Веселин и Шото.

Кариерата на Накадия е описвана като приказка от XXI век - момиче, което идва от провинцията на Тайланд, и се превръща в световна звезда. Израснала в обстановка, където няма почти никаква възможност за реализация в света на електронната музика, през 2002 г. животът й се променя след посещение на парти в Германия.

Вдъхновена, тя започва да изучава жанра и да формира собствен стил. Така през 2014 г. тайландската диджейка вече е намерила себе си в стилове като дийп хаус, тек хаус и техно, а в актива й има над 55 гига в 12 държави.

Оттогава насам тя представя своето уникално ъндърграунд звучене в легендарни клубове като Watergate (Берлин), The Egg (Лондон), Glow (Банкок), а от родното Черноморие заминава за Барселона. Тя е и неразделна част от най-популярните партита на Ибиса, т.нар. ANTS.

Зад гърба й не стои голяма музикална компания, нито известен мениджър, който да управлява бъдещето й, тъкмо напротив - във времена, когатж лейбълите имат такова значение, тя доказва, че качественият звук и искрената любов към музиката все пак са най-важните фактори за успех.

Българският й колега Vesselin е емблематично име за тукашната електронна сцена, с повече от 15 години опит, делил подиума с имена като Карл Кокс и Свен Ват. 

Той е сред малкото родни диджеи, предизвикали фурор на Ибиса, в клуб El Divino. Освен на острова, Веселин е имал участия и в градове като Амстердам, Хелзинки и Стокхолм.

Другият български диджей в програмата за вечерта се занимава с това от 10-годишен и преминава през своите върхове и спадове, докато накрая постига голямата си мечта - създадаването на легендарния Dance Club Mania в Слънчев бряг. Успехът на клуба води и до собствения му успех като професионален диджей и сега Shoto продължава да вълнува публиката с качествен звук и любов към това, което прави.

Билети за партито могат да бъдат закупени на цена 15 лв. в мрежата на "Ивентим" и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.

Източник: Cacao Beach Club