Глобалната музикална платформа True Music дава двоен билет за Boiler Room парти в Мадрид

"Балантайнс" и клуб "Ялта" представят на 25 декември първото парти от поредицата True Music, което дава възможност на един от гостите да спечели билети за Boiler Room парти в Мадрид.

True Music е глобална музикална платформа на Ballantine’s, която подкрепя талантливи и иновативни музиканти, а гост-диджей на първото парти е Франки Ризардо (Franky Rizardo).

Изборът на Тrue Music никак не е случаен, защото Ризардо е един от най-харесваните и продавани холандски изпълнители, познат от продукцията на музикални лейбъби като Fame и Funktion Recordings.

През 2007 г. парчето му Funky Noise става абсолютен хит и достига челни позиции в почти всички международни класации.

От 2010 г. Ризардо е част от най-голямата и влиятелна издателска компания за хаус музика - Defected.

В началото на тази година той се завърна с нов сингъл – Keep My Cool.

В глобален мащаб партньор на Ballantine’s в платформата True Music са пионерите в стрийминг излъчването на ъндърграунд партита от всякакви места по света - Boiler Room. Именно с тях е свързана изненадата, която от Ballantine’s са подготвили за всички присъстващи на партито:

На 1 февруари 2017 г. един от всички присъстващи ще спечели два билета за посещение на Boiler Room парти с Мая Джейн Коулс на 9 март в Мадрид, като самолетните билети и настаняването също са обезпечени.

Изненадите обаче не спират дотук. Освен голямата награда, организаторите раздават и 50 билета за партито с Франки Ризардо на 25 декември. Повече информация за томболата - на https://www.eventbrite.com/e/ballantines-true-music-with-franky-rizardo-dj-runo-tickets-29972346094.

Преди Франки Ризардо зад пулта в клуб "Ялта" се качва талантливият и перспективен диджей, продуцент и резидент на клуба, Руно.

Билети на цена 30 лв. могат да бъдат закупени само на входа на клуба. Притежателите на членските YALTA CLUB карти могат да се възползват от редица привилегии, например 50% отстъпка от цената на входа. За повече информация: www.facebook.com/yaltaclub/

Източник: Yalta Club