Рапърът с гвинейски корени и Георги Тошев са сред участниците в новото приключенско риалити на Би Ти Ви с водещи Антон Хекимян и Яна Грудева

След "Сървайвър" и "Форт бояр" сега телевизията праща над 10 знаменитости да обикалят Африка пред камерите на "Звездите сигурно са полудели".

Освен Бобо, нашумял в някои от най-големите БГ хитове напоследък, и журналистът Георги Тошев, на пътешествие из Черния континент се впускат също писател, учен плюс още музиканти и авантюристи, които ще подложат на изпитание не само своята ловкост и сила, но и своите съобразителност и интелигентност, анонсират от Би Ти Ви.

Най-възрастният участник е на 60 години, а най-младият - на 21. Освен Жоро Тошев, сред тях има още един Георги.

В документалната си поредица по Би Ти Ви "НепознатиТЕ" Георги Тошев е интервюирал световноизвестни личности като актрисата Моника Белучи

Водещите на новия тв формат Яна Грудева (доскоро в "Падащи звезди" по БНТ) и репортерът Антон Хекимян вече заминаха, за да се подготвят да прекарат два месеца със звездите в Африка.

Би Ти Ви анонсираха и още предавания за есента, сред които "Това е цената" (The Price is Right), възникнало в САЩ през 1956 г., а днес заемащо пето място в списъка с 60-те най-великите телевизионни игри според сп. "Тв гайд".

Участниците трябва да отгатват цените на различни видове продукти, за което получават както предметни, така и парични награди. За успех се изисква съобразителност, бързо мислене, известна доза късмет и много чувство за хумор, а някои американци са играли дори за шанса да спечелят ферари.

Би Ти Ви посреща новия сезон с лидерски позиции в рейтингите през първото полугодие. Лидери в ефира през периода от януари до края на юни са били музикалното шоу "Гласът на България" и турският сериал "Огледален свят", а в Топ 10, освен "Столичани в повече", е и филмът на Ники Илиев "Чужденецът".