А ето и кой е късметлията

Виктор Недялков от София получава уникалната възможност да се срещне на живо с Ерос Рамацоти преди концерта му в "Арена Армеец" на 26 септември. По щастлива случайност той се оказа собственик на билет №10 000 за събитието, на което италианската мега-звезда ще изпълни най-големите си хитове.

Недялков е закупил два билета, без изобщо да подозира, че те могат да му донесат допълнителна награда - съответно №9999, както и късметлийския №10 000. Той се сдобил с пропуски за

едни от последните седящи места за концерта на Рамацоти

и все още не може да повярва на късмета си. Столичанинът отбелязва, че ще вземе със себе си приятелката си, за която билетите били специален подарък.

Изненадата за щастливеца, сдобил се с късметлийската хартийка, е по идея на самия Рамацоти. По негово изрично настояване обаче всичко е пазено в строга тайна и организаторите на гастрола му тук от "Жокер медия" са имали

забрана да обявят наградата, преди самият билет да бъде продаден

Световното турне, с което Ерос Рамацоти отбелязва 30 години на сцената, започва наесен, а спектакълът включва най-големите му хитове.

В Италия билетите за концертите във Верона и Милано бяха разграбени часове след пускането им в продажба и Ерос обяви допълнителни дати, за да могат всички желаещи да го видят на живо.

София става част от обиколката на 26 септември, събота

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в "Арена Армеец" могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, както и онлайн на Eventim.bg.

Следете официалната страница за концерта във "Фейсбук" за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia.