Три от най-омайните български певици ще ни зарадват с шоуто Supergirls Concert на 26-и април.

Няма нужда да ти обясняваме кои са Белослава, Миленита и Рут Колева. Не е необходимо да описваме и какво би се получило, когато трите се съберат заедно, на една сцена.

Вместо това ще цитираме тях самите, защото са го казали най-добре:

“Да се отвори врата към едно обединяване на качествена музика, да се породи интерес към нещо наистина стойностно, с дамски финес и отношение. Искаме да направим промяна и да покажем, че готините изпълнителки можем да творим заедно и да покажем палитри в нашите стилове. Ние сме като три различни разцветки на едно течение в музиката - женският “алтърнатив“.”

Виж още: Белослава на живо

Името на шоуто - Supergirls Concert, е намигване към хита на Белослава Supergirl, но е и съвсем на място, когато говорим за трите певици, а и за Деси, която ще осигури диджейския сет.

3-часовият концерт ще предложи много от най-добрата музика на трите дами, която ще прелива в дуети. Един от тях ще е песента на Белослава и Рут - I Care, с която те спечелиха наградата на БГ Радио за най-добър БГ дует през 2012-а. Трите чаровници ще изпълнят поне една песен заедно.

Виж още: Рут Колева имитира Пинк

Паметното събитие за съвременната българска музика е на 26-и април от 21 ч. в клуб Terminal 1 (бившия „Ескейп“ на ул. „Ангел Кънчев“ 1).

Билети на цена 15 лв. можеш да купиш от мрежата на Ticketstream.