Българското издание постави на върха при най-сексапилните българки Рали Иванова, следвана от Бориса Тютюнджиева и Николета Лозанова. Ето и други от имената в класацията

Николета Лозанова още се котира. Някогашната плеймейтка и половинка на Валери Божинов е трета в актуалния Топ 100 на най-сексапилните българки, съставен от тукашното издание на "Плейбой".

Бронзът й минава с обяснението: "Едва ли има друга дама, която толкова добре да владее изкуството на сексапила и да играе ролята на законодател и модел за подражание на бъдещите плейбой икони", пише "Монитор".

На първо място в класацията обаче е Ралица Иванова, която украси корицата на българския "Плейбой" през май 2015, когато беше описана като "сбъдната американска мечта" - от 20-годишно детенце, което не знае английски и работи в бар, до кориците на световни списания.

Виж още: Нашенка е новата любимка на Хю Хефнър

Варненката, която от няколко години насам живее във Флорида, тук е снимала едва няколко реклами, но успешната й кариера на модел започва от спортния бар в САЩ, където работи като сервитьорка. Днес блондинката е търсена като лице за календари и фотосесии на бански.

Рали се е появявала и в конкурентни мъжки списания като "Максим", "Пентхаус" и "Ескуайър", които още през 2010 г. я провъзгласяват за най-сексапилната българка.

Виж още: Хю Хефнър продава имението "Плейбой"

На второ място в Топ 100 е моделката Бориса Тютюнджиева, участничката във втория сезон на риалити шоуто "Къртицата" и бивша половинка на продуцента му Андрей Арнаудов.

Четвърта е тазгодишната "Мис Плеймейт" - танцьорката Ася Капчикова, известна и като гаджето на Криско. Неотдавна тя се снима като гост-звезда в медицинския сериал "Откраднат живот".

Пета е Моника Валериева, "редова силиконка от Дупница", която зрителите на "ВИП брадър" познават като най-близкия съквартирант на Ернестина Шинова от последния сезон в Къщата.

Предишната "Мис Плеймейт" Виктория Ананиева е шеста, следвана от еротичната танцьорка Биляна Евгениева, нашумяла покрай връзките си с прочути плейбои. Близначките баскетболистки Доротея и Емануела Толеви си поделят осмото място.

Диляна Попова е 11-а, а преди нея десетката оформят друга млада майка - "Мис България 2006" Славена Вътова-Цолова, и плеймейтката на 2014 г. Елена Кучкова (10-а), която след това участва във "ВИП брадър".

Мария Илиева - номер 48, а Теодора Духовникова, Жени Калканджиева и Преслава се нареждат във втората половина на стотицата, Алисия е чак на 80-о място, а две позиции след нея е Алекс Раева.

Мария Игнатова е под номер 86, следвана от дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков - Славея. На последното място, 100-тно, е манекенката Елеонора Йоцова, българката с най-дълги бедра, която също е позирала за корица на родния "Плейбой".

Златка Димитрова не е намерила място в класацията, но "русата Златка" - Райкова, е 30-а.

Бременната Радина Кърджилова е 17-а, а колежката й от сериала "Стъклен дом" Луиза Григорова - 20-а. Актрисата Силвия Петкова, която се включи във финалния пети сезон на "Под прикритие" в ролята на криминален психолог, е на 28-о място.

Сред певиците от попжанра в списъка са Вики Терзийска (номер 59), която също чака бебе, и съдийката от тазгодишния сезон на "България търси талант" Михаела Филева (24-та), пуснала наскоро новия си клип "Филм за двама".