Technasia е звездата на мащабното парти край дунавския бряг - поредния амбициозен проект на столичния клуб

Малко преди новогодишното си парти най-старият и уважаван клуб у нас, "Ялта", се пренася за една вечер в Русе. На 23 декември в "Булстрад Арена" русенци за първи път имат удоволствието да чуят и видят на живо едно от най-провокативните имена на световната електронна сцена - Техназия (Technasia).

Заедно с него зад пулта се качват и двама от резидентите на "Ялта" - Любо Урсини и Руно.

Не на последно място, гост на събитието е и Diass, смятан за един от най-талантливите български диджеи. По-рано тази година той положи начало на новия си бранд No Orders, който включва различни прояви плюс радиопредаване, като целта е да обедини една общност от хора без каквито и да е музикални задръжки.

Хедлайнер на вечерта обаче е парижанинът Техназия - диджей, продуцент и собственик на лейбъла Sino. Той е познат на аудиторията, а миналата година колаборацията му с Green Velvet, озаглавена Suga, се превърна в парчето, задържало се най-дълго на първо място в класацията на "Бийтпорт".

Heart of Flesh и I Am Somebody са други негови хитове, които държат челни позиции както в чартовете, така и в клубовете по света.

Въпреки многобройните си студийни постижения обаче, френският ас няма намерение да се отказва от тръпката, която му носят изпълненията на живо. Той е любимец на редица световни фестивали, а най-забележителните му изяви са на Ultra, Exit, Loveland, Awakenings, Time Warp.

Между студиото и фестивалните си участия, Техназия е и редовно лице зад пулта в Ибиса, без значение дали за магически сет на открито в Ushaia или за шумно сутрешно парти в Space.

2016-а за него започна с традиционния фестивал BPM в Мексико, където той отново развълнува тълпата без думи, само с вибрации, емоции и ритъм. Русе слага точка на поредната му успешна година, а в Русе е първия негов български гастрол.

Билетите за партито са в продажба от днес, 2 ноември, на цена 15 лева и могат да бъдат закупени от касата на "Булстрад Арена" и в мрежата на Eventim.bg 

Източник: Yalta Club