Телекомът предлага смартфона от днес, в комплект с безжични слушалки LG Tone+

Часове след българската премиера на LG G Flex2 дългоочакваният смартфон вече e в търговската мрежа на "Мтел". Нетърпеливите технологични фенове могат да закупят устройството на цена 48,98 лв. на месец, или за 1049,98 лв. в брой, с тарифния план Мтел Трансфер XL 5GB.

Единствено "Мтел" предлага устройството в комплект със стилните безжични слушалки LG Tone+, които освен за слушане на музика, могат да се използват и за провеждане на разговори. Клиентите могат да закупят смартфона в титаниево сребристо.

"Мтел" винаги е предлагал на клиентите си най-големите иновации от света на технологиите, затова съм горда, че първи в България представихме LG G Flex2. Сигурна съм, че всички потребители ще са впечатлени от смартфона", отбелязва Илияна Захариева, директор "Корпоративни комуникации" в телекома.

Една от най-забележителните характеристики на LG G Flex2 е неговата стилна и извита форма. В допълнение смартфонът разполага и с уникалната възможност да самовъзстановява драскотини на задния си капак. Тази функция е наследена от първия модел от серията G Flex, но в новия G Flex2 този процес се осъществява много по-бързо.

Смартфонът може да се похвали и с мощен осемядрен процесор за по-бърза и плавна работа. Теглото му е 152 грама, а 5,5-инчовият дисплей идва с Full HD (1080p) резолюция и P-OLED технология.

Друга иновативна технология, която е налична само в смартфоните на LG, е невероятно бързата камера с лазерен автофокус, която за първи път бе въведена в популярния модел LG G3.

Тази технология дава възможност на G Flex2 да улови най-добрия момент дори и при слаба светлина, като измерва разстоянието между обекта и камерата, използвайки лазерен лъч.

Функцията Gesture Shot, която позволява да си направим селфи само с един жест на ръката, е запазена и подобрена.