Малко преди края на годината се срещнахме с младите звезди на Virginia Records Поли Генова и Богомил Бонев. Резултатът е много положително интервю, с което решихме да започнем годината. Нека ни върви така през цялата 2013-а

Поли е на сцената от малка. Познаваме я от детската формация "Бон-бон", където тя израстна пред феновете на предаването. В следващите години Поли краси сцените на много събития и тв предавания, редом до огромни родни звезди, но самостоятелната и звезда изгря с песента "На инат", която й осигури участие на Евровизия през 2011-а. 

Това лято парчето й Солени дни ни забавлява по пътя към морето, а преди месец тя пусна и новия си сингъл Две.

През 2011 Поли беше и член на журито в първия сезон на музикалното шоу X Factor по Нова телевизия, което ни срещна със страхотно талантливия Богомил Бонев - тогава едва на 14 години. 

Богомил не спечели шоуто, но се превърна в един от любимците на зрителите. 

Една година по-късно, той вече има един самостоятелен сингъл - Спри, и е готов за още много. 

- Как избра да се занимаваш точно с поп музика?

Поли: Още когато бях малка в Бон-Бон, имах възможност да се докосна до много стилове музика и с времето разбрах, че поп музиката ти позволява да имаш свобода, за да твориш в много посоки.

Богомил: Всеки изпълнител има своите предпочитания за музиката, която харесва и която иска да прави. В случая мога да кажа, че поп музиката за момента е тази, която слушам най-много, което от своя страна определя и естеството на песните, които правя. Въпреки това обичам да слушам различни стилове музика, тъй като за мен е важно да имам информация за различните типове песни и тяхната същност.

- С кого би искал/а да направиш дует?

Поли: Точно сега ми се иска да направя свежо парче с някой хип хоп артист.

Богомил: Всеки изпълнител е различен и интересен. Бих искал да експериментирам с различни изпълнители, тъй като тогава продуктът, който ще се получи, ще бъде нещо ново за зрителите, нещо различно, което ще се откроява. 

Песента, която правя с даден изпълнител трябва да улавя характера и на двама ни и да бъде представена по начин, който ще грабне масовата аудитория.

- Кой БГ изпълнител според теб има успешна кариера?

Поли: Лили Иванова, Васил Найденов, Графа...

Богомил: Всеки български изпълнител, а и не само български, който е успял да разкрие своя талант пред хората и те са оценили качествата му на артист и човек, показва, че пътят, по който върви, е правилен. 

Успешната кариера се гради с много години труд, постоянство, упоритост и най-вече желание да правиш това, което обичаш най-много. Когато човек вярва в успеха и късмета си и е готов да постигне целите си, то тогава той ще успее.

- Имаш ли идол?

Поли: По-скоро имам любими артисти, но за съжаление те вече не са сред нас - Майкъл Джексън и Уитни Хюстън.

Богомил: В света има толкова много изпълнители, всеки от които е различен и уникален сред останалите. От много от тях може да се вземе опит. Аз лично мога да заявя, че някои от моите идоли са Бийонсе, Крис Браун, Риана, Стиви Уондър.

- Защо участва в X-Factor?

Поли: За мен участието ми в X-Factor беше огромно предизвикателство, а аз съм смело момиче.

Богомил: Участвах в X Factor най-вече заради музиката и любовта ми към нея. За мен това беше идеалното място, където можех да получа опит на артист, който е уверен в себе си, не само вокално, но и сценично, да променя представите си за заобикалящия ни свят – с други думи да израстна не само като артист, но и като човек. Благодарен съм, че получих шанса да бъда част от тази страхотна приказка, изпълнена с толкова много приключения и страхотни хора.

- С кое свое постижение се гордееш най-много?

Поли: Гордея се с това, че продължавам да се занимавам с музика и не съм се отказала въпреки трудностите.

Богомил: През целия си съзнателен живот човек осъществява своите мечти и желания, в зависимост от това до каква степен ги желае. За мен всяко нещо, което съм искал и съм постигнал досега е постижение, с което мога да се гордея и стремително да продължавам да правя живота си по-хубав. Едно от нещата, с които се гордея най-много, е точно участието ми е X Factor.

- Оприличавали ли са те на световна звезда? Коя?

Поли: Не бих казала, че имам конкретен артист на който подражавам, но харесвам бунтарството на различната Пинк.

Богомил: Хаха, оприличавали са ме. На Джъстин Бийбър.

- На какви инструменти можеш да свириш?

Поли: Пиано и кларинет.

Богомил: Най-вече на пиано, но имам голямо желание да се науча да свиря на барабани.

- Кои черти на зодията ти са най-силно изразени в твоя характер?

Поли: Независимост и въображение.

Богомил: Казвали са ми, че зодия Скорпион е зодия, от която трябва да се пазиш. Чертата на зодията ми, която се проявява в характера ми най-вече е тази, че когато си поставя дадена цел, се старая да я осъществя и да не се предавам пред трудностите, които се изправят на пътя ми.

- Защо си обръсна част от косата?

Поли: Защо не? Аз обичам да правя шантави неща!

Богомил: Най-вече, защото исках да опитам нещо различно. Не обичам еднообразието, предпочитам да експериментирам и съм много щастлив, ако резултатът от този експеримент е успешен и се хареса на мен и другите.

- Като кой герой от приказките се определяш?

Поли: Смърфиета.

Богомил: Бъгс Бъни.

- Най-известната личност, която познаваш? 

Поли: Знам, кой ми се иска да познавам - Далай Лама.

Богомил: Поради факта, че съм изпълнител и поради същността на нашата работа, се засичам с доста хора в тази сфера, независимо дали е по концерти или по друг повод, имам възможността да се познавам с доста от тях. Най-важното е, че всички ние сме приятели и всеки е отдаден на своето изкуство.

- Би ли заменил/а България, заради по-добра реализация?

Поли: Не знам. Никога не знаеш какво те очаква зад ъгъла...

Богомил: Заменил е много крайна дума. Всеки от нас търси добра реализация, подходящо поле за изява на своите възможности и най-вече развитие. Именно това е идеята, която ме води напред, и която следвам. България е моята родна страна и не бих я пренебрегнал, но смятам, че в чужбина има повече почва за действие и развитие. 

- Какво правиш по време на столичните задръствания? 

Поли: Пея си в колата.

Богомил: Различно е, в зависимост от ситуацията. Ако бързам съм напрегнат и нервен, докато, ако знам, че няма за къде да бързам, просто оставям всичко в ръцете на времето.

- А как се справяш с душевните задръствания?

Поли: Чета книги, стихове.. Пиша.

Богомил: Относно душевните задръствания, се радвам, че мога да приемам трудни ситуации по-леко и да гледам от положителната страна на нещата.

- Любимият ти спомен от детството?

Поли: Много са и винаги са свързани с животни ;)

Богомил: Детството ми продължава и в момента.

- Какво искат жените/мъжете?

Поли: Всичко!

Богомил: В моя случай, мисля, че жените най-вече искат винаги нещата да се случват така, както те кажат.

- Кога е времето за любов?

Поли: Когато само си дойде.

Богомил: Когато човек е готов за това време. Всеки човек сам усеща кога има нужда от някой до себе си.

- Каква е идеалната среща?

Поли: Случайната.

Богомил: Тази, която протича непринудено, с лека доза притеснение и много усмивки.

- Какъв/каква искаш да станеш, като пораснеш?

Поли: Космонавт! Искам да пътувам в космоса един ден.

Богомил: Все още съм тийнейджър и решенията, които взимам, често се менят. Сигурен съм, че когато порасна ще искам да се занимавам с музика, поради факта, че съм свързан с нея още от бебе и съм убеден, че не ще мога да живея без нея.

- Защо хората те харесват?

Поли: Ако е така, трябва те да кажат.

Богомил: Принципно не обичам да говоря защо хората ме харесват, предпочитам да чуя тази тяхна оценка към мен. Може би най-вече, защото съм различен, позитивен, предавам емоцията, която изпитвам, докато съм на сцена, на тях и се старая да ги направя щастливи. Всеки човек има нужда да бъде щастлив.

- Колко време си избираш дрехите сутрин?

Поли: Понякога за секунди, друг път с часове.

Богомил: Различно. Понякога знам точно какво искам да облека.

- Кой ти помага по време на шопинг?

Поли: Приятелите ми.

Богомил: В повечето случаи аз самият съм си съветник.

- Последното откачено нещо, което направи?

Поли: Подарих таралеж :)

Богомил: Клип на фона на песента на Justin Bieber & Nicki Minaj - Beauty and a beat с Дивна и Печенката, изпълнен с много яко настроение.

- Последното парче, което ти се заби в главата?

Поли: "Не бе лъжа" на БГ групата Del Padre.

Богомил: Риана - Stay

- Какво ново подготвяш в момента?

Поли: Нова песен.

Богомил: Подготвям следващата си песен, която се надявам да има успехът на Спри, дори и по-голям. За мен е важно музиката, която правя да се харесва на самия мен, това е решаващо в творчеството на всеки изпълнител. Хората винаги усещат, когато изпитваш удоволствие от това, което правиш.

- Славата - пречи или помага?

Поли: И двете.

Богомил: Винаги съм казвал, че влиянието на славата върху всеки ще бъде такова - каквото той/тя пожелае да бъде. В моя случай мога да кажа, че приятелите, вокалният ми педагог и семейството ми са хората, които ми помагат да бъда естествен и да съм здраво стъпил на земята, за което им благодаря много. Смятам, че всеки човек трябва да има доза скромност в себе си, това е много важно.

- Как си се представяш след 10 години?

Поли: Щура майка, която в главата си е все още на 16.

Богомил: Това е много дълъг период от време, могат да се случат толкова много неща. Представям си се, че се занимавам с музика в Америка и съм доволен от работата си. Най-важното е да сме живи и здрави.

- Какво ти е мнението за другия? Ами за Риана?

Поли: Боги е талант, Риана е продукт.

Богомил: За мен Поли е един страхотен човек и изпълнител, който си разбира от работата. Благодарен съм, че я познавам и имах шанса да работя с нея, покрай коледната песен "Заедно с теб", определено на никого няма да му е скучно в компанията на човек като нея. 

Относно Риана, тя е един изпълнител, който за мен се откроява на фона на останалите и музиката, която прави ме кара да я харесвам още повече. Със сигурност имам огромното желание да отида на неин концерт, убеден съм, че ще е невероятно.

- Коя е любимата ти коледна песен?

Поли: "Driving home for christmas" - Chris Rea

Богомил: Всяка коледна песен е страхотна по своему, нямам една любима. Две от песните, които свързвам с този празник са тези на Wham! - Last Christmas и Марая Кери - All I want for Christmas is you.

- Какво мислиш за коледната песен, в която участваш "Заедно с теб"?

↵ Use original player
This video is private.

Поли: Мнооого я харесвам!

Богомил: "Заедно с теб" за мен е една вълшебна песен, която много добре улавя духа на Коледа, което си проличава не само в звученето й, но и в съпътстващото я видео. Самият аз съм много щастлив, че имах възможността да бъда част от тази феерия, заедно с останалите изпълнители, които взеха участие в създаването й.

- Какво ще ни пожелаеш за Новата година?

Поли: Много топлина и подаръцииииии :)

Богомил: Искам да ви пожелая весело изкарване на коледните и новогодишни празници, спомените и емоциите, които изпитате да бъдат в съзнанието ви дълги години занапред. И не на последно място - желая ви да бъдете живи и здрави!

- Благодарим и успех!
0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook