Любовната история на Сара и Хуан, разказана в клип за дъвки, беше отличена като най-сърцераздирателната реклама за 2015 г.

Тя е американка, той - испанец (като във "Вики, Кристина, Барселона", но още по-романтично)...

Може да си мислите, че сълзливите рекламни клипове, озвучени с баладичен кавър на стар хит, са запазена територия на супермаркети и универсални магазини (британските "Джон Луис" и "Сейнсбърис", германските "Едека"), но гигантът "Ригли" ви опровергава.

За клипа, който рекламира дъвките им "Екстра" чрез любовната история на Сара и Хуан, те се спрели на Хейли Райнхарт от 10-ия сезон на американския "Мюзик айдъл" - и й предоставили шанс да възроди западналата си от 2012 г. насам музикална кариера.

Дали й да изпълни Can't Help Falling In Love на Елвис Пресли, избрана измежду 120 други песни, а инструкцията на рекламната агенция била: "Искаме да ни разплачеш".

Само за първата седмица от пускането си през октомври рекламата била гледана близо 80 млн. пъти само във "Фейсбук", а от компанията определят реакцията на потребителите като "незапомнена". Естествено, кавърът се превръща и в успешен сингъл.